voleibol

Partits cap de setmana 15-16 octubre

El cap de setmana passat el CV Monjos va viure tant victòries com derrotes. El sènior Pansalud Vitality va arrancar aquest cap de setmana la lliga de Primera Divisió Nacional. Tot i perdre per un ajustat 2-3 davant les actuals campiones, s’emporta un punt en la classificació. Les noies d’Hernan Sciancalepore van trepitjar fort el primer partit de lliga i tenen grans espectactives en aquesta competició. El masculí també va caure per un ajustat 2-3 davant Get Blume Voleibol. Les juvenils i infantils van guanyar per un 3-0, mentre que els i les cadets i el sènior B van perdre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s