voleibol

Partits cap de setmana 5 i 6 de novembre

Aquest cap de setmana el CV Monjos ha viscut sis derrotes i una victòria. Ha estat l’infantil femení, entrenat per Clare Mannion, qui va guanyar per un contundent 3-0 al CV Vall d’Hebrón Vermell a casa. Les noies porten 5 victòries i una derrota i se situen terceres empatades amb les segones en la classificació. Pel que fa al cadet masculí de Primera Catalana, va perdre davant el co-líder, el CV Roquetes, per un 3-0. El cadet i juvenil femení van caure davant un fort Sant Pere i Sant Pau, tant cadet com juvenil. Els dos equips van perdre per un 3-0, uns partits difícils ja que el cadet se situa segon i el juvenil se situa primer en la classificació. Mentre que les juvenils del CV Monjos són quartes, les cadets són setenes.

El sènior femení B va perdre contra el líder, CV Santa Coloma, per un 3-0. Tot i que el partit va començar molt ajustat amb un 27-25 en el primer set, les noies entrenades per Flavia Figueiredo no van aconseguir la victòria. Tot i així, l’equip està millorant després de plantar cara a les líders.

El sènior masculí va estar a punt de tastar la victòria després de perdre al tie break per un ajustadíssim 15-12 contra el líder de Primera Divisió Catalana, el CV Roquetes. Els nois van fer un gran partit en el qual tots els sets van acabar molt ajustats. L’equip se situa cinquè en la classificació amb 6 punts.

Finalment, el sènior femení de Primera Divisió Nacional va caure davant el CN Sabadell per un 1-3. El partit va ser molt ajustat (23-25/22-25/25-22/19-25) on les noies van tenir ocasions per aconseguir els sets però finalment el contrincant se’ls va emportar.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s