voleibol

El CV Monjos rep el “Trofeu Campions” de Mundo Deportivo

Divendres passat el Club Vòlei Monjos va assistir al “Trofeu Campions” de Mundo Deportivo, que va tenir lloc a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I. El club va recollir el premi després d’haver quedat campió de Catalunya durant la temporada 2015-2016 i assolir l’ascens de categoria a Primera Divisió Nacional. L’equip campió va ser el sènior femení, qui va aconseguir el lideratge absolut a Primera Divisió Catalana amb només dues derrotes en tota la temporada.

L’acte va acollir l’assistència del president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya Gerard Esteva, la presidenta del Parlament Carme Forcadell, el secretari General de l’Esport de la Generalitat Gerard Figueras i el comissionat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona David Escudé.

La 33a edició de “Trofeu Campions” va reunir 284 equips, nombre rècord en la tradicional festa organitzada per Mundo Deportivo.

img_7311img_73100008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s