voleibol

Partits cap de setmana 12 i 13 de novembre

El sènior femení del CV Monjos aconsegueix la primera victòria a 1a Nacional

El sènior femení CV Monjos Pansalud Vitality va guanyar diumenge el primer partit a 1a Divisió Nacional després de guanyar a IBSA Las Palmas de GC per un 3-1. Va ser un partit molt disputat en el qual les noies van dominar el primer set sense problemes. Durant el segon, les rivals van pujar el ritme i es van emportar el set. Les de Santa Margarida van començar el tercer set amb molta força per acabar guanyant-lo. Finalment van guanyar el quart set, el que suposaven uns tres punts importantíssims en la classificació. Les noies també van jugar un altre partit contra CH Bordils fora de casa i van caure per un 1-3.

fullsizerender-3

Pel que fa el sènior masculí CV Monjos Pansalud Energy va vèncer al tercer, el CTI Balàfia Lleida, per un contundent 3-1 i s’emporta els tres punts. Els nois se situen cinquens en la classificació de 1a catalana.

El sènior femení B va caure davant les Panteres Grogues Vòlei Femení (0-3) i continua cuer en la classificació.

L’infantil femení va perdre el seu segon partit en el que porten de temporada contra Elisabeth IF2 per un 3-0 fora de casa. Tot i així, l’equip és tercer en la classificació on està jugant una molt bona temporada. La setmana vinent tindran un partit molt important ja que es disputaran contra el líder, CV Gavà Vermell.

Pel que fa el cadet masculí va ser derrotat pel Balàfia Lleida en el seu sisè partit de 1a catalana. Els nois porten 5 derrotes i 1 victòria en el que porten de temporada. Tot i això, els nois estan fent una gran temporada ja que és el seu primer any de federats i a primera divisió catalana.

Les cadets i juvenils van disputar-se contra el CV Salou. Els dos equips van perdre per un 3-0 en els dos partits. Van ser matxs difícils ja que el les cadets jugaven contra el líder i les juvenils contra les terceres. El cadet es manté penúltim i el juvenil se situa quart en la classificació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s