voleibol

Partits cap de setmana 19 i 20 de novembre

Aquest cap de setmana tots els nostres 7 equips federats jugaven a casa. 2 d’ells van ser els únics que van aconseguir la victòria, mentre que els altres hauran d’arrencar la setmana vinent per buscar-la. Van ser el juvenil femení i el sènior B femení qui van derrotar als visitants. El juvenil no va tenir problemes al guanyar el CE Claver per un contundent 3-0. Les noies se situen quartes en la classificació de 2a catalana. Un fet important en aquesta jornada ha estat la primera victòria del sènior B liderat per Flavia Figueiredo. Les noies van aconseguir derrotar al CV Terrassa per un 3-1, fet que motiva a les jugadores a seguir endavant en aquest primer any de federades.

img_7524

L’infantil femení va caure davant el co-líder, el CV Gavà Vermell, per un 0-3. Tot i així, les jugadores de la Clare Mannion continuen terceres en la classificació amb molt bons resultats. El cadet masculí no va poder vèncer al CV Vall d’Hebron. Tot i lluitant en uns sets molt ajustats, va caure per un 0-3.

Pel que fa el cadet femení, va perdre davant el CE Claver, les quartes, per un 0-3. L’equip va lluitar en el últim set (22-25) però finalment les visitants van ser qui es van emportar els 3 punts.

El sènior masculí Pansalud Energy va caure contra el CV L’Ametlla del Vallès A en un partit molt ajustats de sets (24-26/25-27/22-25). Els nois descansen la següent jornada però s’hauran de posar les piles per poder aconseguir la quarta posició.

Finalment, el sènior femení A Pansalud Vitality no va aconseguir la victòria davant un partit molt disputat contra el Vall d’Hebron. Les noies van lluitar fins el final però no es van poder emportar els 3 punts. Ara ja es preparen pel següent partit per buscar la victòria contra el CV Rubí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s