Partits cap de setmana 19 i 20 de novembre

Aquest cap de setmana tots els nostres 7 equips federats jugaven a casa. 2 d’ells van ser els únics que van aconseguir la victòria, mentre que els altres hauran d’arrencar la setmana vinent per buscar-la. Van ser el juvenil femení i el sènior B femení qui van derrotar als visitants. El juvenil no va tenir problemes al guanyar el CE Claver per un contundent 3-0. Les noies se situen quartes en la classificació de 2a catalana. Un fet important en aquesta jornada ha estat la primera victòria del sènior B liderat per Flavia Figueiredo. Les noies van aconseguir derrotar al CV Terrassa per un 3-1, fet que motiva a les jugadores a seguir endavant en aquest primer any de federades.

img_7524

L’infantil femení va caure davant el co-líder, el CV Gavà Vermell, per un 0-3. Tot i així, les jugadores de la Clare Mannion continuen terceres en la classificació amb molt bons resultats. El cadet masculí no va poder vèncer al CV Vall d’Hebron. Tot i lluitant en uns sets molt ajustats, va caure per un 0-3.

Pel que fa el cadet femení, va perdre davant el CE Claver, les quartes, per un 0-3. L’equip va lluitar en el últim set (22-25) però finalment les visitants van ser qui es van emportar els 3 punts.

El sènior masculí Pansalud Energy va caure contra el CV L’Ametlla del Vallès A en un partit molt ajustats de sets (24-26/25-27/22-25). Els nois descansen la següent jornada però s’hauran de posar les piles per poder aconseguir la quarta posició.

Finalment, el sènior femení A Pansalud Vitality no va aconseguir la victòria davant un partit molt disputat contra el Vall d’Hebron. Les noies van lluitar fins el final però no es van poder emportar els 3 punts. Ara ja es preparen pel següent partit per buscar la victòria contra el CV Rubí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s