voleibol

Partits cap de setmana 26 i 27 de novembre

Jornada positiva pel CV Monjos. El sènior de Primera Nacional, l’infantil i el juvenil femení van aconseguir la victòria, però el cadet masculí i femení i el sènior B van caure davant el rival.

El sènior femení Pansalud Vitality va aconseguir dissabte la seva segona victòria a Primera Nacional després de guanyar al CV Rubí per un contundent 0-3. El set va començar a favor pel conjunt d’Hernan Sciancalepore ja que va acabar amb un 13-25. Els dos següents sets van ser una mica més ajustats (21-25/21-25), però l’equip encaixava el final de set i es va emportar la victòria. Les noies continuen novenes en la classificació de Primera Nacional amb 7 punts. La jornada següent es disputarà a casa contra el líder, el CVB Barça.

senior-femeni-a1

L’infantil femení va aconseguir la victòria després de remuntar un 0-2. El conjunt de Clare Mannion no va començar amb bon peu però finalment van vèncer el tie break per un ajustat 13-15. Les noies se situen terceres en la classificació a només 2 punts del co-líder.

El juvenil continua amb les victòries i en aquesta jornada va derrotar al Vòlei Sant Martí per un 0-3 (14-25/21-25/22-25). Les noies no van tenir problemes en dominar els 3 sets i ara són quartes en la classificació de segona catalana empatades amb les terceres.

El cadet masculí no va poder fer res davant els líders, el CV St Pere i St Pau, i van perdre per un 3-0. El conjunt se situa penúltim en la classificació de primera catalana.

Pel que fa el cadet femení, va caure davant un rival directe, el Vòlei Sant Martí, per un ajustat 3-1. Els sets van ser molt disputats, un d’ells guanyat per les noies del CV Monjos (22-25), però finalment la victòria va ser per les contrincants.

Finalment el sènior femení B, entrenat per Flavia Figueiredo, va perdre contra el CV Vall d’Hebron B per un 3-0 (11-25/15-25/15-25). El conjunt se situa cuer en la classificació de tercera catalana amb una victòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s