voleibol

Partits cap de setmana 10 i 11 de desembre

El cap de setmana passat el CV Monjos va encaixar 3 victòries i 3 derrotes. L’infantil, el juvenil i el sènior masculí van ser els protagonistes dels triomfs, qui van patir fins al final guanyant al tie break tots tres d’ells.

L’infantil femení va jugar un partit d’infart contra el CV Begues Groc on tots els sets van ser molt ajustats. Els dos primers van ser a favor de les mongenques, però les visitants van remuntar el partit posant-se 2-2. Finalment, l’equip de la Clare Mannion va dominar el tie break suposant la victòria per un 15-10. Les noies es mantenen terceres en la classificació a només 3 punts del co-líder. La setmana vinent es disputaran contra les líders, el CV Sant Cugat.

El juvenil també va disputar-se davant un partit ajustadíssim davant un rival directe, el Cecell Lleida. El primer set va ser per les contrincants, mentre que el segon i el tercer van ser dominat per les del CV Monjos (25-18/28-26). Les de Cecell van guanyar el quart set el que suposava un tie break molt disputat. I així va ser, el tot moment les noies lluitaven pel partit fins que van ser les de Santa Margarida qui se’l van emportar per un 18-16. L’equip se situa quart en la classificació a només un punt d’estar al top 3.

L’altre equip victoriós d’aquesta jornada va ser el sènior masculí després de vèncer per un 3-2 al CV Begues. Els nois van començar guanyat els dos primers sets per un 25-16 i 27-25 respectivament, però el contrincant va aconseguir empatar el partit. El tie break va ser molt disputat fins que el CV Monjos Pansalud Energy va emportar-se la victòria per un ajustat 16-14 i dos punts més en la classificació.

senior-masculi

El cadet masculí continua amb mal peu i va caure davant el FC Barcelona per un 3-1. Tot i que els nois van aconseguir un set, no van sumar cap punt en aquesta jornada i es mantenen penúltims en la classificació de Primera Catalana.

El cadet femení va perdre contra el Cecell Lleida B per un 0-3 (8-25/13-25/12-25). El conjunt no va poder fer res contra les lleidatanes i es mantenen cueres en la classificació.

El sènior femení B va caure davant les líders, el CV Llars Mundet B, per un contundent 3-0 (25-26/25-11/25-2) i continuen cueres.

El sènior femení de Primera Nacional descansava i la jornada següent es disputarà contra un rival directe, el Cecell Lleida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s