voleibol

Partits cap de setmana 17 i 18 de desembre

El sènior masculí Pansalud Energy continua amb una bona empenta després de guanyar al co-líder de la classificació, el Get Blume Voleibol, per un contundent 1-3. Tot i que van perdre el primer set per un ajustadíssim 27-25, els nois van remuntar el partit guanyant els 3 sets següents (16-25/15-25/20-25) i imposar-se per un 1-3. L’equip de Facundo Avila se situa quart en la classificació de Primera Divisió Catalana.

L’altre equip que va guanyar la jornada passada va ser el juvenil. El partit va ser molt disputat que va arribar al tie break que finalment va ser a favor de l’equip de Flavia Figueiredo (15-6). El conjunt se situa quart amb 23 punts. La jornada que ve té una cita important contra un rival directe, el CV Vilafranca Verd.

voleimonjos_6

El cadet femení no va poder aconseguir els 3 punts en aquesta jornada després de caure davant AEE Dolors Mallafré per un 0-3. L’equip continua cuer en la classificació amb només 3 punts.

Pel que fa el cadet masculí, va perdre contra un rival directe, Igualada Vòlei Club, per un 1-3. Tot i ser un partit molt ajustat en tots els sets, els nois no van poder rascar cap punt en aquesta jornada.

El sènior femení B va caure davant el CV Barberà B amb un resultat de 0-3. Els sets van ser molt disputats (21-25/21-25/19-25), però finalment la victòria va caure sobre les visitants.

El sènior femení A no va aconseguir la victòria davant el Cecell Lleida tot i guanyar un set. El partit va incloure molts daltabaixos per les penedesenques que no van aconseguir cap punt en aquesta jornada.

Finalment l’infantil femení va perdre contra el líder de la classificació, el CV Sant Cugat, per un 3-0. Tot i això, les noies han quedat terceres en la primera fase i es classifiquen pel grup Campionat de 2a divisió catalana. És una grandíssima notícia per l’equip ja que és el seu primer any federat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s