voleibol

Partits cap de setmana 7 i 8 de gener

Jornada millorable aquest cap de setmana post-Nadal. El sènior masculí Pansalud Energy va ser l’encarregat d’emportar-se l’única victòria en la jornada passada. Els nois van guanyar per un contundent 3-0 (25-13/25-10/25-16) al Llars Mundet B sense problemes i aconsegueixen 3 punts més en la classificació de Primera Catalana. L’equip format per Facundo Avila se situa quart a només dos punts del co-líder.

senior-masculi

El sènior femení B va caure davant el CV Sant Quirze per un 3-1 en un partit ajustat. Les rivals, que són quartes en la classificació, ho van tenir difícil davant les de Santa Margarida. Tot i que les noies van aconseguir guanyar un set, no va ser suficient per sumar punts en aquesta jornada.

Les cadets van perdre el derbi contra el CV Vilafranca Verd per un 3-0. L’equip d’Hernan Sciancalepore continua cuer en la classificació de 2a catalana.

Les juvenils també van caure en el derbi contra el CV Vilafranca Verd per un 3-1. El partit va ser més ajustat, però finalment van ser les contrincants qui es van emportar els 3 punts. El conjunt se situa quart en la classificació.

Pel que fa l’infantil va perdre el primer partit en la segona fase de Campionat de 2a Divisió Catalana per l’ascens. Les noies van caure davant l’Escola Pia Granollers per un 3-0. En aquesta segona fase es disputaran contra equips molt més difícils per lluitar l’ascens de categoria.

El sènior femení A Pansalud Vitality i el cadet masculí van descansar en aquesta jornada i retornaran a les pistes el proper cap de setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s