voleibol

Partits cap de setmana 14 i 15 de gener

Jornada molt positiva pel sènior femení A i masculí. L’equip femení de Primera Divisió Nacional va guanyar dissabte al CV Sant Esteve per un contundent 3-0. Durant els dos primers sets les noies van dominar el joc (25-17/25-21), sobretot destacant la defensa. Tot i que el tercer i últim set va ser molt més ajustat (27-25), finalment va ser a favor del CV Monjos Pansalud Vitality, el que suposen 3 punts més en la classificació. La jornada vinent l’equip es desplaçarà fins a Las Palmas de Gran Canaria per disputar-se el partit contra el IBSA CV ACE GC.

senior-femeni-a1

El sènior masculí Pansalud Energy continua amb una bona etapa i guanya al líder de la classificació de Primera Catalana, el CV Roquetes, per un 3-0 (25-17/25-21/25-21). Tot i ser els sets ajustats, els nois van dominar el partit que suposaven 3 importantíssims punts en la classificació. Se situen tercers a una victòria de classificar-se per l’ascens de 1a Nacional.

El sènior femení B va caure davant el co-líder, el CV Santa Coloma, per un 0-3. Tot i que les noies van ajustar el marcador en l’últim set, no aconsegueixen acumular punts. L’equip liderat per Flavia Figueiredo continua cuer en la classificació de 3a Catalana.

Pel que fa el cadet i juvenil femení, els dos equips van caure davant el St Pere i St Pau. L’equip visitant se situava líder en la lliga juvenil, i co-líder en la lliga cadet. Els dos equips del CV Monjos van perdre amb un resultat de 0-3. Mentre que el juvenil se situa quart en la classificació, el cadet se situa cuer.

El cadet masculí no va poder fer res davant el segon de la classificació de 1a catalana, el CV Roquetes. Els nois van perdre per un 0-3, tot i que va ser un partit molt lluitat.

L’infantil femení va perdre el segon partit en la fase d’ascens a 1a catalana. L’equip es disputava contra el CV Martorell, que va acabar amb un resultat de 0-3.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s