voleibol

Partits cap de setmana 21 i 22 de gener

Cap de setmana immillorable pel sènior femení CV Monjos Pansalud Vitality. L’equip va viatjar fins a Gran Canaria per disputar-se el partit de la jornada davant el IBSA CV ACE GC. La victòria va caure a les mongenques per un resultat de 1-3. Els dos primers sets van ser ajustats, el primer guanyat per les de Santa Margarida (24-26) i el segon per les canàries (25-22). El conjunt d’Hernan Sciancalepore va dominar els dos sets següents demostrant el seu alt nivell i no van tenir problemes en guanyar-los. Les noies s’emporten 3 punts en la classificació de Primera Nacional. La jornada vinent lluitaran contra el líder, el CV Esplugues, a qui van guanyar dos sets en la primera volta.

fullsizerender-3

En canvi, el sènior masculí no va estar de sort i va perdre un partit decisiu contra el CTI Balàfia Lleida. Els nois es jugaven les fases d’ascens i no ho van aconseguir després de perdre 3-1. Ara els hi tocarà jugar la fase de permanència a Primera Divisió.

El sènior femení B va perdre davant Les Panteres Grogues Vòlei Femení per un 3-0. L’equip de Flavia Figueiredo continua cuer en la classificació.

L’infantil femení continua sense victòries i va caure davant el CV Sant Cugat G per un 3-0. Tot i que els dos últims sets van ser ajustats, no aconsegueixen cap punt en la classificació. Les noies estan a la fase campionat per l’ascens a Primera Divisió.

El cadet masculí va perdre contra el Balàfia Vòlei Lleida, el tercer en la classificació, amb un resultat de 3-0. Tot i això, els nois estan donant molta guerra en tots els partits amb una actitud molt positiva en el seu primer any de federats a Primera Divisió.

El cadet femení no va poder fer res davant les líders, el CV Salou, i va perdre per un 3-0. Les noies continuen cueres en la classificació.

Pel que fa al juvenil, també va caure contra el CV Salou tot i un partit molt ajustat en el qual només van perdre de 2 punts en cada set. El primer set va ser 25-23, el segon 27-25 i el tercer 25-23. Les noies van donar molt de joc davant un rival directe i se situen quartes en la classificació de Segona Catalana.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s