voleibol

Partits cap de setmana del 4 i 5 de febrer

El sènior masculí comença amb bon peu la fase de permanència ja que va guanyar el primer partit contra el Balàfia Lleida (3-2). Va ser un partit molt lluitat en el qual els locals van començar guanyant els dos primers sets. El rival va capgirar el marcador i es va emportar els dos sets següents el que suposava un tie break disputat. I així va ser. Finalment van ser els nois de Santa Margarida qui es van emportar el partit amb un resultat de 15-12. Sumen els 2 primers punts en la fase de permanència a 1a catalana.

L’altre equip victoriós va ser el cadet femení, qui va guanyar primer partit en la fase de permanència. Es disputava contra Vòlei Sant Celoni i el resultat va ser d’un ajustadíssim 2-3 a favor de les mongenques. L’equip d’Hernan Sciancalepore va començar guanyant 0-2, però el rival va empatar el marcador. Finalment el tie break va ser d’infart i va quedar amb un 15-17. En canvi, el juvenil va caure davant les de Sant Celoni per un 3-1. Tot i guanyar el segon set, les noies no acumulen cap punt en aquesta fase de permanència a segona catalana.

voleimonjos_4

L’infantil femení va perdre contra el CN Sabadell A amb un resultat de 3-0. Tot i que el tercer set les noies van quasi igualar el marcador, no va ser suficient per aconseguir la victòria.

El sènior de Primera Nacional va caure davant Phisiup Zaragoza en un partit molt disputat. El primer set va ser de 27-25 a favor de les de Saragossa, mentre que el segon va ser guanyat per les mongenques. Les rivals es van endur els dos següents sets, suposant així que no acumulen cap punt en la classificació.

Finalment el sènior femení B va perdre contra el CV Terrassa per un 3-0. Els dos últims sets van ser ajustats (25-21/25-21), però els 3 punts van caure per les rivals.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s