voleibol

Partits cap de setmana del 11 i 12 de febrer

Una única victòria la jornada passada en els nostres equips federats. Va ser el sènior masculí de Primera Catalana qui va aconseguir la segona victòria consecutiva en la fase de permanència en un tie break molt ajustat. Els nois es van emportar els dos primers sets (16-25/23-25), però el contrincant va capgirar el marcador emportant-se els dos següents ajustadíssims (28-26/25-23). El tie break no podia ser més disputat i finalment l’equip mongenc es va imposar per un 13-15. Els nois sumen dos punts més en la classificació i se situen segons.

senior-masculi

L’equip sènior femení Pansalud Vitality va caure davant el tercer de Primera Nacional, el CV Sant Cugat, per un 1-3. L’equip d’Hernan Sciacalepore es va emportar el primer set per un 25-21. Tot i això, les de Sant Cugat es van imposar en els tres següents sets emportant-se així la victòria.

El sènior femení B va perdre contra el CV Torelló en un partit ajustat. El contrincant va guanyar els dos primers sets (25-21/25-19), però les de Santa Margarida es van imposar en el tercer per un 12-25. Tot i això, en el quart les rivals van guanyar per un 25-21.

El cadet i el juvenil femení van caure davant el Vòlei Sant Fruitós. Les cadets no van poder fer contra les co-líders, i van perdre 3-0. En el juvenil, el contrincant se situa tercer, i va perdre en el tie break. L’equip va guanyar el primer i tercer set, però en el tie brak van caure i s’emporten un punt en la classificació.

Finalment l’infantil continua amb derrotes en aquesta fase d’ascens a primera catalana. L’equip es disputava contra el CV Sant Cugat i va perdre per un 3-0. En el últim set les noies van posar-se les piles però no va ser suficient (25-22).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s