voleibol

Partits cap de setmana del 18 i 19 de febrer

Cap de setmana positiu pel el sènior femení B, el juvenil i el sènior masculí

El sènior femení B aconsegueix la primera victòria en la fase de permanència a tercera catalana. Les noies van vèncer a les de Viladecans per un 3-2. El partit va anar semblant a les juvenils: el primer set vaser endut per les de Santa Margarida, mentre que els dos següents se’ls van emportar les visitants. Les noies van reaccionar i es van emportar el quart (25-21) i el tie break bastant ajustat (15-11). L’equip suma els dos primers punts en la classificació.

img_7524

El juvenil de la Flavia Figueiredo es va imposar davant el Cev l’Hospitalet per un 3-2. En el primer set per un 25-14. El contrincant va capgirar el marcador i va emportar-se els dos sets següents. Les noies van guanyar el quart el que suposava un tie break ajustat. L’equip mongenc va dominar clarament el marcador i es va emportar el set per un 15-7.

El sènior masculí continua amb victòries i aconsegueixen la tercera consecutiva en la fase de permanència a primera catalana. Van superar al CVAA Llars Mundet B per un clar 3-0 (25-19/25-20/25-22). S’enfrontaven contra els cuers i van aprofitar per sumar 3 punts més per situar-se segons en la classificació.

El sènior femení A va caure contra el CN Sabadell per un 1-3. Tot i que les noies van començar amb mal peu en el primer set, es van emportar el segon (22-25) i en els dos següents van perdre per un resultat molt ajustat (26-24/25-22). L’equip continua novè en la classificació de primera divisió nacional.

El cadet femení s’enfrontava contra el líder, el Cev l’Hospitalet, i va caure per un 3-1. Tot i així, l’equip va donar la cara contra el líder: va guanyar el tercer set i el quart va quedar molt ajustat (19-25).

El cadet masculí perd el seu primer partit en la fase de permanència a primera catalana davant el CV Barberà per un 0-3. Els nois es disputaven contra el co-líder de la classificació i no aconsegueixen cap punt aquesta jornada.

L’infantil femení va caure contra el CE Claver, el co-líder, per un 0-3. L’equip està jugant en les fases d’ascens a primera catalana i encara no ha obtingut cap victòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s