voleibol

Partits cap de setmana del 25 i 26 de febrer

El sènior femení A guanya al CH Bordils per un contundent 3-1 a Primera Nacional. L’equip d’Hernan Sciancalepore es va imposar davant un rival directe en un partit important per les de Santa Margarida. El partit va començar amb bon peu per l’equip mongenc i es van emportar el primer set per un tranquil 25-12. Les visitants van empatar el marcador i van guanyar el segon set per un 22-25. El conjunt blau es va imposar a l’equip bordilenc i van guanyar els dos sets següents per un 25-22 i 25-12. S’emporten 3 punts importants en aquesta jornada de Primera Nacional.

senior-femeni-a1

L’altre equip victoriós va ser el juvenil femení. El conjunt de Flavia Figueiredo va guanyar sense problemes al CE Eduvòlei Ametlla per un 3-0 (25-17/25-9/25-23). Les noies se situen quartes en la classificació de la fase de permanència a segona catalana.

Pel que fa l’infantil es disputava contra el líder, el CVB Barça preferent, i va caure per un 3-0. L’equip continua amb derrotes en aquesta fase d’ascens a 1a divisió catalana.

El cadet femení va plantar cara tot i perdre en el tie break contra el CE Eduvòlei Ametlla, el quart en la classificació. L’equip va guanyar el primer i tercer set, però en el cinquè va caure per un 9-15 i s’emporta un punt en aquesta jornada. Tot i començar la fase amb pal peu, les noies porten una victòria i estan donant guerra en els partits.

El cadet masculí no va poder fer res contra els tercers, l’Escola Orlandai, i va perdre per un 0-3. Els nois estan disputant la fase de classificació a Primera Catalana.

Finalment el sènior femení B va caure davant el CV Avap Girona B, les quartes, per un 3-0. Després de la victòria del cap de setmana passat, l’equip no aconsegueix cap punt en aquesta jornada a la classificació de 3a catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s