voleibol

Partits cap de setmana del 4 i 5 de març

La victòria més destacada d’aquesta jornada ha estat la del cadet masculí de primera catalana. Els nois aconsegueixen el primer triomf en aquesta segona fase de classificació davant l’Igualada Vòlei Club per un 3-2. Els nois van començar el partit guanyant el primer set (25-22). L’equip visitant va capgirar el marcador i es va emportar els dos següents per un resultats ajustadíssims (23-25/21-25). Els locals van empatar el partit emportant-se el quart set (25-18). El tie break va ser dominat pels de Santa Margarida amb un final de 15-11. Els nois aconsegueixen els dos primers punts en la classificació.

img_7532

L’altre equip victoriós va ser el juvenil femení que continua amb bon peu. Les noies van guanyar sense problemes al AEE Dolors Mallafré per un tranquil 3-0. Els sets van ser amb uns resultats de 25-14, 25-11 i 25-15. El conjunt blau se situa tercer en la fase de permanència a segona catalana.

El sènior masculí va patir la primera derrota en la fase de permanència a primera catalana. L’equip va perdre en el tie break davant el Vòlei 6 Manresa en un partit molt ajustat (15-25/26-24/20-25/25-16/15-9). Tot i la derrota, els nois es mantenen lluny del descens i se situen segons a la classificació a només un punt del líder, l’AEC Vallbona Granollers, contra qui es disputaran la jornada següent.

El sènior femení de Primera Nacional va caure per un 3-1 davant el co-líder, el Vall d’Hebron, en un partit molt ben disputat per les de Santa Margarida. L’equip va començar el partit amb molt bon peu destacant la seva defensa. Tot i perdre el primer set per un 25-20, les noies van remuntar el marcador i es van emportar el segon (26-28). Les de Barcelona van vèncer els dos sets següents per un 25-18 i 25-17. No s’emporten cap punt en aquesta jornada, però la següent es disputaran contra les cueres a la classificació, el Vòlei Rubí, amb possibilitats de sumar els 3 punts.

El cadet femení va perdre davant l’AEE Dolors Mallafré per un 0-3. Tot i començar un primer set bastant ajustat (22-25) van baixar el ritme en els dos següents. L’equip es disputava contra un de la zona alta i no va poder aconseguir cap punt en aquesta jornada.

El sènior femení B va caure en el tie break contra el CEV l’Hospitalet en un partit d’infart. El partit no podia ser més ajustat: les de Santa Margarida van guanyar el primer set per un 25-22, però les contrincants van aconseguir els dos següents (24-26/-23-25). Les de Santa Margarida van empatar el marcador emportant-se el quart set (25-23). El tie break va ser llarguíssim ja que va acabar per un 18-20 a favor de les d’Hospitalet. L’equip va lluitar molt, i s’emporta 1 punt en aquesta jornada.

L’infantil femení continua amb derrotes i va caure davant l’AEE Institut Montserrat per un 0-3. Tot i que el conjunt va començar el partit amb bon peu amb un primer set ajustat (22-25), va baixar el ritme en els dos següents. L’equip no ha aconseguit cap victòria en el que porta en la segona fase d’ascens a primera divisió catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s