voleibol

Partits cap de setmana de l’11 i 12 de març

El sènior femení de Primera Nacional es va imposar per 3 sets a 0 contra el Més Fusta Vòlei Rubí en un partit important pel CV Monjos. El partit va començar igualat fins que les locals van dominar el marcador amb un resultat de 25-22. Les mongenques van mantenir durant el segon set la diferència que va acabar amb una victòria de 25-20. En el tercer, l’equip no va tenir problemes en lluitar-lo que finalment va ser 25 punts a 15. Aconsegueixen 3 punts en aquesta jornada, essencials per lliurar-se del descens de Primera Nacional.

fullsizerender-6

Segona victòria consecutiva pel cadet masculí de Primera Catalana. Els nois es van imposar per un 0-3 contra el CV Andorra. Els nois van desplaçar-se fins Andorra i va valdre la pena després de jugar un bon partit. L’equip va mantenir el control de tot el matx amb uns resultats de 9-25, 17-25, 14-25. És una victòria molt important ja que els nois pugen de posició i se situen quarts en la classificació de Primera Catalana.

El juvenil femení guanya al tie break a l’Escola Pia Granollers. El partit va ser molt ajustat en tot moment, l’equip de la Flavia Figueiredo va guanyar el primer i tercer set. El tie break, disputadíssim, va acabar a favor de les mongenques per un resultat d’ 11 a 15. Les noies continuen amb victòries en aquesta fase de permanència, en la qual se situen terceres en la classificació.

El sènior masculí va caure davant el líder, el Vallbona Granollers, per un 0 a 3. Tot i que el partit va començar disputat, el primer set va acabar amb un 20-25, el segon 15-25 i en el tercer, el més ajustat, per un 22-25. Els nois no acumulen cap punt, factor que els suposa baixar de posició la qual es situen quarts. La setmana que ve es disputaran contra un rival directe, el Balàfia Vòlei, qui hauran de guanyar per estar més lluny del descens.

El cadet femení no va poder fer res davant les terceres, l’Escola Pia Granollers, i va caure per un 3-0. L’equip se situa penúltim en la classificació en la fase de permanència de segona catalana.

L’infantil femení cau contra l’Escola Pia Granollers per un resultat de 0-3. Les noies van lluitar durant el partit, quasi guanyar el tercer set amb un resultat molt ajustat de 25-27. Les mongenques no estan tenint sort en aquesta segona fase d’ascens a Primera Catalana tot i disputar partits molt ben lluitats.

El sènior femení B va perdre contra el CV l’Ametlla del Vallès per un 3-1 (25-12/25-22/18-25/25-19). Tot i guanyar un set, l’equip no acumula cap punt en aquesta jornada. Les noies continuen cueres en la fase de permanència a 3a catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s