voleibol

Partits cap de setmana del 18 i 19 de març

4 victòries i 3 derrotes del CV Monjos en la jornada passada. 2 dels triomfs van ser del cadet i juvenil femení, que van guanyar al CV Viladecans B Unilever per un 3-1 en els dos partits. Els equips femenins van jugar un partit molt semblant. Els sets del cadet van quedar amb un resultat de 25-17, 21-25, 25-18 i 26-24, mentre que el juvenil amb resultats de 25-23, 25-22, 22-25 i 26-24. Els dos equips acumulen 3 punts en aquesta jornada. El juvenil se situa tercer en la classificació, mentre que el cadet penúltim.

El sènior masculí Pansalud Energy venç al CTI Balàfia Vòlei Lleida (2-3) en un partit important per la permanència. El partit va començar a favor dels mongencs (20-25), però els lleidatans van empatar el partit (25-20). El conjunt de Facundo Avila va guanyar el tercer set amb un resultat de 22-25, però els contrincants van tornar a igualar el resultat així emportant-se el quart set (25-23). Els nois van guanyar el tie break (12-15) i aconsegueixen dos punts, que els situen tercers en la classificació, molt lluny del descens.

El sènior femení B va vèncer al CV Tiana en un molt bon partit de les mongenques. Les noies de Santa Margarida van començar el partit guanyant el primer set per un ajustadíssim 26-24. Les visitants es van emportar el segon (21-25). L’equip de Flavia Figueiredo es va emportar el tercer i quart set (25-22/26-24) aconseguint així 3 punts més en aquesta jornada.

El cadet masculí va caure al tie break davant el Bioaire Balàfia Vòlei Lleida després d’una gran lluita dels nois. El partit va començar ajustat acabant el primer set per un 26-28 a favor dels visitants. Els mongencs van remuntar el partit emportant-se els dos sets següents amb un mateix resultat de 25-23. El quart va ser a favor lleidatans (23-25) el que suposava un tie break ajustadíssim. I així va ser, el set va començar punt a punt amb molta guerra per part dels dos equips, fins que els visitants van dominar el marcador emportant-se el tie break per un 11-15.

El sènior femení Pansalud Vitality va caure contra el CVB Barça B, el quart, per un 3-0 (17-25/16-25/18-25). Les noies no acumulen cap punt en aquesta jornada i continuen novenes en la classificació de primera estatal. Estan a dos partits d’acabar la competició, molt importants per lliurar-se del descens.

L’infantil femení va perdre davant el CV Martorell per 3 sets a 0. L’equip s’enfrontava contra un rival directe, però no va poder fer res davant les contrincants (25-13/25-12/25-13). El conjunt no porta cap victòria en aquesta fase d’ascens a primera catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s