voleibol

Partits cap de setmana del 25 i 26 de març

Jornada positiva pel CV Monjos. Dels 5 partits, 3 han resultat victoriosos. El sènior femení de 1a nacional va vèncer al Cecell Lleida per 3 sets a 1. Les noies van començar el partit amb bon ritme, malauradament en el final de set les lleidatanes van remuntar i es van emportar el primer set (20-25). Seguidament les de Santa Margarida van ser superiors al rival, empatant el partit al guanyar el segon set (25-19). El ritme del partit va continuar sent dominat per les locals i es van emportar el tercer i quart set per un resultat de 25-22 i 25-19. Amb aquest partit les noies aconsegueixen la novena plaça, el que suposa la permanència a 1a nacional en el seu primer any en aquesta categoria. La setmana vinent, jugaran l’últim partit de la temporada contra el CV Sant Esteve.

senior-femeni-a1

El cadet i juvenil femení continuen amb bon ritme i els dos equips van guanyar al Vòlei Sant Celoni. El cadet es va imposar per 3 sets a 1 en un molt bon partit del conjunts d’Hernan Sciancalepore. Les locals van dominar sense problemes els dos primers sets, emportant-se’ls per un 25-20 i 25-19. En el tercer, les visitants van pujar el ritme i van guanyar el set per un 20-25. L’equip no volia arribar al tie break i va ser superior al rival, guanyat el quart i últim set (25-14). El juvenil no va tenir problemes en emportar-se el partit, sense perdre cap set. En el primer, el resultat va ser de 25-18; el segon una mica més ajustat cap al final (25-22) i en el tercer van ser clarament les dominants del set, que va acabar per un 25-13. Els dos equips lluiten conjuntament la permanència a segona catalana, en la qual se situen terceres en la classificació, molt lluny del descens.

El cadet masculí va caure contra el CV Vall d’Hebron, el tercer en la classificació, per un 1-3. Els nois van estar lluitant durant tot el partit, guanyant el segon set per un 22-25, però finalment els rivals es van emportar els 3 punts en aquesta jornada. Els nois se situen cinquens en la fase de classificació de 1a catalana.

L’infantil va tornar a perdre, aquest cop contra el CV Sant Cugat G, per un 3-1. L’equip va començar el partit amb bon peu, lluitant en el primer set (18-25). Tot i això, el conjunt va baixar el ritme, i que les visitants van aprofitar per emportant-se els dos sets següents (13-25/8-25).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s