voleibol

Partits cap de setmana de l’1 i 2 d’abril

El sènior femení Pansalud Energy va guanyar el seu últim partit de temporada davant el CV Sant Esteve per un 1-3. Les noies van començar guanyant els dos primers sets sense problemes (19-15/15-25). El contrincant va reaccionar i es va emportar el tercer set per un ajustat 25-23. El quart i últim set va ser a favor de les mongenques, disputant-lo fins l’últim moment (26-28). L’equip acaba la temporada a Primera Nacional novè, a mitja taula, en la classificació amb 25 punts. Recordem que les noies van ascendir l’any passat, desprès de campiones de Catalunya. Tot i tenir dubtes econòmics per la permanència a 1a estatal, l’equip continuarà la següent temporada.

17352384_10158388878360483_6804584702116525748_n

El sènior masculí Pansalud Energy va guanyar un importantíssim partit on es disputava el descens. Si l’equip perdia, se situava en zona de perill, i si guanyava es podria situar primer. El conjunt va vèncer al CV Mataró per un resultat de 3 sets a 0 (25-17/25-15/26-24). Ara, els nois se situen líders en la classificació, empatats amb el co-líder, amb 13 punts. Estan a només tres jornades per acabar, on els equips estan a pocs punts de diferència.

Tant com el cadet i juvenil van caure davant el líder, el Vòlei Sant Fruitós, per un resultat de 0 a 3. El partit de les juvenils, que van terceres en la classificació, va ser molt disputat i van estar lluitant en tot el partit. Els dos primers sets van caure per un 19-25, mentre que el tercer per un ajustadíssim 26-28. Les cadets, tot i no començar amb bon peu, van igualar el marcador al final del partit. Els sets van quedar amb un resultat de 5-25, 17-25 i 19-25. Pel que fa a la classificació conjunta, se situen quartes a només un punt del tercer.

El sènior femení B va perdre tot i plantar cara al CV Terrassa per un 0-3. Les noies van disputar-se contra el tercer en la classificació en un molt bon partit. Tot i no guanyar cap set, els resultats van ser bastant ajustats (21-25/20-25/23-25), mostrant la millora de l’equip en aquest primer any de federades.

L’infantil continua amb derrotes i no va poder fer res davant el Cecell Lleida B (3-0). El partit va començar ajustat ja que el primer set va quedar amb un 25-19. En el segon, l’equip va decaure una mica i va acabar amb un 25-15. Les de Santa Margarida van lluitar molt en el tercer set (25-23), però finalment la victòria va caure a favor de les lleidatanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s