voleibol

Partits cap de setmana del 8 i 9 d’abril

El sènior masculí va vèncer al Llars Mundet B per un 0-3. Es disputaven contra el cuer, i no va tenir problemes ja que van dominar el partit en tot moment i van ser superiors al contrincant. Els sets van quedar amb un resultat de 18-25, 15-25 i 17-25. Els nois continuen líders en la classificació de permanència empatats amb el co-líder, el Vallbona Granollers, amb 16 punts. Estan a dues jornades d’acabar la lliga i no es poden permetre perdre per mantenir-se a Primera Catalana.

senior-masculi

El sènior femení B es disputava contra el co-líder, el CV Torelló, i va caure per un 0-3. Les noies no acumulen cap punt en aquesta jornada i continuen cueres en la classificació de permanència a Tercera Catalana. En la pròxima jornada jugaran contra el CV Viladecans B.

El cadet i juvenil femení van perdre contra el CEV l’Hospitalet. El cadet es va enfrontar el segon en la classificació i va caure per un 3-0 (25-14/25-17/25-12). El juvenil va quedar amb un resultat de 3 sets a 1 a favor de les barcelonines, tot i plantar cara en tots el sets (21-25/28-26/25-22/25-16). Tot i les derrotes d’aquesta jornada, el conjunt dels dos equips continua quart en la classificació, lluny del descens.

El cadet masculí va caure contra el líder, el CV Barberà, per un 0-3. Els nois de Santa Margarida van lluitar molt en els dos primers sets, ja que van quedar amb un resultat de 20-25. En el tercer, el visitant es va emportar el set per un 12-25. Tot i així, l’equip va començar un bon partit davant els líders.

Les infantils van perdre contra el CN Sabadell A, les segones, per un 0-3. Tot i no guanyar cap set, l’equip va mostrar-se lluitador en tot moment. Els sets van quedar per 15-25, 12-25 i el tercer, una mica més ajustat, per un 18-25.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s