voleibol

Partits cap de setmana del 22 i 23 d’abril

El juvenil va vèncer al CE Eduvòlei Ametlla per un 0-3. L’equip de Flavia Figueiredo va estar en tot moment dominant el partit. El primer set va acabar amb un resultat de 20-25. El segon va ser més tranquil (13-25) i el tercer va seguir la mateixa línia que el primer acabant amb un 20-25. Les noies se situen terceres en la classificació de 2a catalana. En la classificació conjunta amb les cadets són quartes, molt lluny del descens.

voleimonjos_6

El sènior masculí va guanyar tie break contra el Vòlei 6 Manresa. Els nois van començar el partit guanyant els dos primers sets (25-22/25-18), sent superiors al rival. Tot i així, els de Manresa van igualar el marcador emportant-se els dos sets següents, el primer per un 19-25 i el segon molt disputat, per un 26-28. S’acostava un tie break molt ajustat, i així va ser. Finalment els de Santa Margarida van vèncer als visitants amb un resultat de 15-13. Els nois sumen dos punts importants en la classificació de permanència a 1a catalana i se situen co-líders.

El sènior femení B va caure contra el CV Viladecans, el quart, per 3 sets a 0. El partit va començar a favor de les rivals i es van emportar el primer set per un 25-18. En el segon, no va poder ser més disputat, les noies van estar lluitant en tot moment fins arribar al punt 30-28, que va ser vençut per les de Viladecans. El tercer i últim set va seguir la mateixa línia, acabant amb un resultat ajustadíssim de 26-24 per les locals. Tot i perdre, les noies van donar molta guerra en un equip de la zona alta de la classificació.

El cadet femení va perdre contra el CE Eduvòlei Ametlla per un 3-0. Les noies no van poder fer res contra un rival directe que va acabar sense cap punt per les de Santa Margarida. Els sets van ser amb un resultat de 25-17, 25-13 i 25-17. L’equip se situa sisè en la classificació de 2a catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s