voleibol

Partits cap de setmana del 29 i 30 d’abril

El sènior masculí finalitza la temporada com a co-líder del grup de permanència a 1ª Catalana, tot i caure davant els líders en l’últim partit (3-1). El partit va començar molt ajustat, punt a punt, on el primer set se’l va emportar el contrincant per un 25-21. En el segon, se’l van endur els de Santa Margarida sense problemes (12-25). Els de Granollers van guanyar els dos sets següents amb dificultats per la pressió del conjunt mongenc (25-22/27-25), sobretot al final de l’últim set. Els nois acaben segons en la classificació, amb 18 punts, 7 victòries i 3 derrotes. El conjunt de Facundo Avila seguirà la temporada vinent a 1ª divisió catalana.

senior-masculi

El juvenil va vèncer a l’AEE Dolors Mallafré per un contundent 0-3. L’equip mongenc no va tenir problemes a superar l’equip cuer de la classificació. Els sets van quedar per un resultat de 14-25, 20-25, 16-25. Les noies se situen terceres en la classificació de permanència a només dues jornades d’acabar la temporada.

En canvi, el cadet va caure contra l’AEE Dolors Mallafré per un 3-1. En aquest cas, es disputaven contra les quartes en la classificació . Tot i que el partit va començar amb mal peu per les mongenques, perdent el primer set per un 25-10, en el segon va ser guanyat per les de Santa Margarida per un 22-25. Les contrincants es van endur el tercer (25-10) i el quart, més ajustat, per un 25-22.

El cadet masculí va perdre contra el co-líder, l’Escola Orlandai, per 3 sets a 0. L’equip va estar lluitant durant tot el partit (25-17/25-15/25-17), però no va poder aconseguir els 3 punts en aquesta jornada. L’equip se situa penúltim en la fase de classificació de 1a catalana.

El sènior femení B va caure contra el líder, el CV AVAP Girona B, per un 0-3. Tot i no guanyar cap set, el conjunt de Flavia Figueiredo va donar guerra en tot moment, sense posar el partit gens fàcil per les gironines. Els sets van ser molt ajustats: el primer i el segon per un 20-25, i el tercer per un 21-25.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s