voleibol

Partits cap de setmana del 6 i 7 de maig

El cadet masculí de primera catalana va vèncer a l’Igualada Vòlei Club per un 0-3. Els nois s’enfrontaven contra un rival directe i van superar al contrincant mantenint el domini de joc durant tot el partit. Els dos primers sets van quedar amb un resultat de 18-25 i en el tercer i últim l’equip ho va tenir fàcil quedant per un 16-25. El conjunt se situa cinquè en la fase de classificació de 1a catalana.

img_7532

El juvenil femení va guanyar a l’Escola Pia Granollers per un resultat de 3 sets a 0. El partit va començar a favor de les locals, on van guanyar els dos primers sets sense problemes (25-16/25-18). En el tercer, el joc va ser una mica més ajustat, però finalment se’l van emportar les de Santa Margarida (27-25). L’equip se situa tercer en la classificació a només dos punts del co-líder, el CV Viladecans, contra qui es disputarà la setmana que ve i es decidirà la posició.

Per altra banda, el cadet femení va caure davant l’Escola Pia Granollers per 1 set a 3. El joc va estar molt ajustat durant tot el partit on els sets van ser disputats per part dels dos equips. Tot i que les de Santa Margarida van començar amb bon peu guanyant el primer set (25-20), el contrincant es va emportar els 3 següents (22-25/22-25/14-25).

L’infantil va perdre contra el co-líder de la classificació, el CE Claver A, per un 3-0. Les noies no van poder fer res davant l’equip de la zona alta, tot i que van lluitar molt en el primer set (25-19/25-3/25-10).

El sènior femení B havia de disputar-se contra el CEV l’Hospitalet, però finalment no es va jugar el partit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s