voleibol

Partits cap de setmana del 13 i 14 de maig

El cadet femení va guanyar al tie break el CV Viladecans B Unilever en un partit d’infart. L’inici del joc ja va començar molt disputat, jugant punt a punt, on finalment el primer set se’l van emportar les de Santa Margarida per un 24-26. En el segon les coses van ser semblants, però en aquest cas va ser a favor de les contrincants qui van arribar fins al punt 29-27. Les de Viladecans es van emportar el tercer (25-21) i les mongenques van empatar el marcador guanyant el quart set (18-25). El tie break va ser dominat pel conjunt d’Hernan Sciancalepore, on finalment es van emportar el matx amb un 7-15. L’equip acaba la temporada sisè en la classificació, i quart amb la classificació conjunta, on es mantindran la temporada vinent a segona catalana.

voleimonjos_4

En canvi, el juvenil va caure davant un rival directe, el CV Viladecans B Unilever, per 3 sets a 1. Era un partit on es decidia el co-lideratge, que finalment va ser per les contrincants. Va ser un partit molt ajustat a sets: en el primer se’l van emportar les de Viladecans (25-17), el segon per les de Santa Margarida (23-25) i els dos següents per les locals amb uns resultats de 25-21 i 25-19. El conjunt finalitza tercer en la classificació de permanència i que, per tant, continuarà a segona catalana la temporada vinent.

El sènior femení va perdre per 0-3 contra el CV l’Ametlla del Vallès en el penúltim partit de la temporada. Tot i començar el partit amb bon ritme i quasi emportant-se el primer set (23-25), les noies no van poder fer res davant un equip de la zona mitja. L’equip continua cuer en la classificació a només una jornada per acabar la lliga, i un partit aplaçat.

L’infantil no va poder fer res davant el líder de la classificació de segona catalana, el Barça Preferent, i va caure per 0-3. Les visitants van tenir el control del partit durant, i es van emportar els sets per un 7-25, 12-25 i 5-25. L’equip és cuer en la classificació d’ascens a 1a catalana, a només un partit d’acabar la temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s