voleibol

Partits cap de setmana del 20 i 21 de maig

El sènior B finalitza la temporada amb dos partits d’infart en un cap de setmana. Els dos matx van arribar al tie break, un guanyat i un perdut. El guanyat va ser contra l’Hospitalet, partit ajornat de feia dues jornades. L’equip mongenc va començar amb bon peu el partit ja que va guanyar el primer set per un 17-25. En el segon, va ser el contrincant qui se’l va emportar arribant al 27-25. Les visitants van capgirar el marcador i van guanyar el tercer (21-25), però les d’Hospitalet van igualar-lo en el quart (25-16). Finalment, en el tie break van dominar les de Santa Margarida guanyant-lo per un 10-15. En l’altre partit van estar a punt de tastar la victòria després de caure al tie break davant el CV Tiana. El partit va començar ajustat, però el primer set se’l van emportar les contrincants (25-20). Les de Santa Margarida van empatar el marcador guanyant així el segon set per un 22-25. El partit es va tornar a capgirar quan les barcelonines van tornar a emportar-se el set amb un resultat de 25-18, i en el quart van ser les mongenques qui van guanyar-lo (20-25). El tie break no va poder ser més disputat, van estar punt a punt durant tot el joc, fins que finalment van ser les de Tiana qui se’l van emportar per un ajustat 15-13. Les noies acaben la temporada cueres en la classificació, i, per tant, la temporada vinent jugaran a 4a catalana.

IMG_0186

El cadet masculí va guanyar al Bioaire Balàfia Vòlei Lleida per 1 set a 3 en un partit important contra un rival directe. Els nois van fer molt bon partit, emportant-se els dos primers sets dominant el joc en tot moment (14-25/19-25). En el tercer, el contrincant va augmentar el seu ritme de joc i es va emportar el set per un 25-20. Els de Santa Margarida van retornar com al principi del partit i van vèncer als lleidatans en el quart set sense problemes (14-25). És el penúltim partit de la fase classificatòria de 1a catalana, on se situen quarts.

L’infantil femení va caure contra l’Escola Montserrat tot i guanyar un set. El partit va començar amb mal peu per les de Santa Margarida i els Monjos, ja que van perdre els dos primers sets per un 25-13 i 25-10. L’equip mongenc va posar-se les piles i va igualar el nivell del contrincant, guanyant així el tercer set per un ajustat 23-25. Les noies van mantenir el ritme, però el quart i últim set va ser emportat per les barcelonines (25-18). L’equip format per la Clare Manion finalitza la temporada acabant cuer en la classificació d’ascens a 1a catalana. Després d’una primera fase molt bona fase per un conjunt que és el seu primer any de federació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s