voleibol

Partits cap de setmana del 14 i 15 d’octubre

Continuem amb la majoria de victòries en aquesta jornada. El sènior femení B segueix triomfador, aquesta vegada en el derbi contra CV Vilafranca Blanc. L’equip, que no va tenir problemes en guanyar a les vilafranquines, va guanyar per un 3-0 (25-10/25-11/25-12). El conjunt de Flavia Figueiredo es situa líder en solitari en la classificació.

El cadet preferent aconsegueix la tercera victòria consecutiva davant el CV Martorell. L’equip es va mostrar superior al contrincant en tot moment i es va emportar el partit per un 3-0 (25-11/25-6/25-13). Les noies se situen co-líders empatades amb el líder, el CV Cunit.

Segona victòria consecutiva del cadet masculí de Primera Catalana. L’equip, que va disputar contra el FS Castellar, es va mostrar imparable i va guanyar el partit per un 3-0 (25-9/25-11/25-13).

L’infantil masculí va vèncer per un 3-0 a l’equip Anna Gironella Mundet. Durant els dos primers sets, l’equip mongenc va controlar el partit (25-18/25-15). En el tercer, el contrincant va donar molta més guerra, però finalment el set se’l va endur els de casa amb molta lluita (26-24).

 

L’infantil femení va aconseguir la primera victòria davant l’Opticalia CV Vilanova A. L’equip, que encara no havia guanyat en les dues jornades anteriors, suma els 3 primers punts en la classificació després d’imposar-se a les vilanovines per un contundent 3-0 (25-6/25-10/25-13).

Infantil femení.jpg

Tant el cadet com el juvenil de segona catalana van caure contra el co-líder, el CV Esplugues B. El cadet va començar donant guerra, però no s’emporta cap punt en aquesta jornada després del 3-0 (21-25/13-25/18-25). Pel que fa el juvenil, va ser un partit d’infart on es va quedar a les portes de la victòria en el tie break (26-24/22-25/27-29/11-25). L’equip s’emporta un punt aquesta jornada i se situa quart en la classificació.

El sènior masculí Pansalud Energy va perdre el primer partit del que porten de temporada, davant el FC Barcelona, el co-líder. El partit va començarà favor dels barcelonins (25-13), però els mongencs van aconseguir empatar el marcador (22-25). Tot i donar molta guerra, els dos següents sets van ser vençuts pels contrincants (25-23/25-26). Els nois se situen quarts en la classificació de primera catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s