voleibol

Partits cap de setmana del 21 i 22 d’octubre

Una altra jornada positiva amb 5 victòries i només dues derrotes.

El sènior masculí s’emporta el derbi davant el CV Vilafranca Verd per un contundent 3-1. L’equip mongenc va començar el partit guanyant els dos primers sets (25-22/25-22). Els vilafranquins van dominar el tercer set, i se’l van acabar emportant per un 25-22. Finalment, els nois de Santa Margarida van finalitzar el matx amb la victòria del tercer set (25-22). S’emporten 3 punts més en la classificació de primera catalana, on se situen co-líders, a només un punt del líder, el FC Barcelona.

El cadet i juvenil femení van vèncer al CV Gavà Vermell, un rival molt directe, en dos partits molt lluitats per part de les mongenques. El cadet no va començar amb bon peu, ja que va perdre el primer set per un ajustat 25-23. El conjunt va capgirar el marcador i es va emportar els 3 sets següents amb molta disputa (22-25/19-25/14-25). El juvenil va guanyar pel mateix resultat de 1-3 (25-23/20-25/20-25/9-25), també començant a perdre el primer set. S’enfrontaven contra un equip de la zona alta, però van dominar molt bé el partit el que suposa 3 punts en la classificació, on se situen co-líders. El conjunt de cadet i juvenil se situa tercer en la classificació de Segona Divisió Catalana.

IMG_2797

El sènior femení B, líders de la classificació, aconsegueixen la quarta victòria consecutiva davant el CV Cubelles. L’equip va vèncer al contrincant per un 1-3, aquesta vegada amb un sets molt més ajustats a la resta de partits (24-26/25-23/21-25/20-25). 5 són els punts d’avantatge que porten amb el co-líder, el Cevol Torredembarra.

L’infantil femení s’emporta la segona victòria consecutiva en aquesta jornada. L’equip va lluitar davant el CV La Palma, i es va emportar el partit per un tranquil 0-3 (10-25/18-25/18-25). Les noies sumen 3 punts en aquesta jornada de la classificació de segona catalana.

El cadet masculí va caure al tie break davant el CV Sant Martí. L’equip de Santa Margarida va començar guanyant el partit emportant-se els dos primers sets (18-25/21-25), però els de Sant Martí van capgirar el marcador empatant a 2-2 (25-20/25-10). Finalment, el tie break se’l van emportar els martinencs per un 15-8. Tot i la derrota, els nois s’emporten un punt en la classificació de primera catalana.

Finalment, l’equip sènior femení de Primera Divisió Nacional perd el seu primer partit davant el CV Vall d’Hebron per un 0-3 (12-25/14-25/25-27). Tot i lluitar en l’últim set, les noies no s’emporten cap punt en aquesta jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s