voleibol

Partits cap de setmana del 28 i 29 d’octubre

Jornada destacable per doble triomf de les cadets i juvenils davant el CV Vilafranca Verd. Els dos partits es van disputar dissabte al matí al pavelló, i els dos van ser victoriosos amb un resultat de 3-0 a favor de les mongenques. Les cadets van fer un partidàs, així guanyant a les vilafranquines per un 3-0. L’equip es va mostrar superior al rival i no van tenir problemes en guanyar els sets (25-9/25-7/25-19). El juvenil femení va tenir un partit molt més disputat: el primer set va ser de 27-25, el segon 25-21 i el tercer i últim set amb un resultat de 25-20. Les noies s’emporten un 3-0 i sumen 3 punts més aquesta jornada.

cadet A

El sènior masculí segueix amb la bona línia de victòries. Aquesta vegada guanyant al Vòlei 6 Manresa per un contundent 3-0 (21-25/18-25/18-25), tot i havent baixes. Els nois se situen segons en la classificació amb un total d’11 punts.

El sènior femení B segueix invicte després de la cinquena victòria consecutiva. L’equip va vèncer al CV Reus per un 3-0 (25-6/25-14/25-21). Les noies segueixen líders en solitari en la classificació de quarta catalana.

El cadet femení preferent continua amb bon peu i guanya al Alpicat Vòlei Associació per un 3-1. Va ser un partit molt disputat que va començar el primer set guanyant les mongenques (25-16). El contrincant va empatar el marcador emportant-se el segon per un 20-25. L’equip de Santa Margarida va acabar sent el guanyador després de vèncer el tercer i quart sets amb un mateix resultat de 25-21. El conjunt se situa co-líder a la classificació, tenint molt bones sensacions al camp.

El sènior femení de Primera Nacional va caure davant el CV Premià de Dalt per un 3-1. El partit va començar molt ajustat (1-1), guanyant el primer set les rivals (25-22) i emportant-se el segon les mongenques (22-25). Tot i això, el tercer set les de Santa Margarida van baixar en defensa i les de Premià van aprofitar per vèncer per un 25-13. El quart i últim, tot i ser disputadíssim, el conjunt blau va quedar-se a res d’arribar al tie break, així perdent el set per un 27-25.

L’infantil masculí va perdre en un matx disputat contra l’Escola Orlandai per un 3-1 (25-13/14-25/26-24/27-25). Els nois, tot i guanyar el segon set sense problemes, també es van quedar a res d’arribar al tie break.

El cadet masculí va caure davant un rival directe, AEC Vallbona Granollers. El partit va començar molt lluitat per part dels dos equips. El primer set (25-21) se’l van endur els de Granollers, mentre que el segon va ser guanyat pels mongencs (19-25). El tercer i quart set van ser molt disputats, però no van jugar a favor dels nois de Santa Margarida, ja que finalment van ser enduts pel contrincant per un 26-24 i 25-22. Els nois se situen a mitja taula de la classificació de Primera Catalana amb 6 punts.

Finalment l’infantil femení no va poder fer res davant el co-líder, el CV Martorell. Tot i donar molta guerra al segon de la classificació, l’equip blau va perdre per un resultat de 0-3 (24-26/19-25/10-25).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s