voleibol

Partits cap de setmana del 11 i 12 de novembre

Molt bon cap de setmana per la majoria dels equips del club. El sènior masculí torna a guanyar en aquesta jornada. Aquesta vegada contra el CV Barberà B, un rival directe. Els nois van disputar un partit molt intens, molt lluitat per part dels dos equips, però en cada un dels sets van resultar guanyadors els mongencs. Els nois s’emporten 3 punts més en la classificació gràcies al 3-0 (25-22/25-23/25-20). Continuen co-líders en la classificació de Primera Catalana.

IMG_2966

El cadet i juvenil femení van fer una jornada magnífica. Els dos equips van vèncer per un 3-0 al rival AEE Dolors Mallafré. El cadet ho va tenir una mica més fàcil, quedant els sets a 25-15/25-14/25-15. El juvenil tampoc va tenir problemes i es va mostrar superior al contrincant en tots els sets, quedant així a 25-19/25-14/25-19. El conjunt cadet-juvenil se situa líder en solitari en la classificació de Segona Catalana. Enhorabona noies!

L’infantil femení guanya el derbi davant el CV Vilafranca Verd per un contundent 3-0. El partit va començar amb bon peu per les mongenques, sense tenir problemes en guanyar els dos primers sets (25-10/25-20). El tercer va ser molt més ajustat (25-23) finalment guanyat per les de Santa Margarida, així emportant-se els 3 punts en aquesta jornada.

L’infantil masculí tanca una bona jornada guanyant al CV Sant Pere i Sant Pau per un 0-3 (17-25/19-25/18-25). Els mongencs, que són co-líders, es disputaven davant els quarts, i es van mostrar molt lluitadors durant tot el partit. La setmana que ve tindran un partit molt important contra els líders, el CN Sabadell.

El sènior femení de Primera Nacional va estar a punt de veure la victòria, després de perdre al tie break davant del CVB Barça. L’equip, que es disputava contra un contrincant de la zona alta, va fer un gran partit, guanyant els dos primers sets (19-25/20-25). Però les barcelonines van empatar el marcador guanyant els dos sets següents (25-23/25-22). El tie break va ser d’infart, les mongenques van lluitar molt, i es van quedar a les portes de la victòria per un ajustadíssim resultat al tie break de 19-17. Les noies sumen 1 punt en aquesta jornada.

El cadet preferent va caure aquest cap de setmana davant UE Canyelles per un 1-3 (18-25/22-25/25-22/19-25). El partit va ser molt disputat, guanyant així les noies de Santa Margarida el tercer set, però no va servir per sumar 3 punts en aquesta jornada.

El cadet masculí no va poder fer res contra el líder, el CV Sant Pere i Sant Pau, perdent així amb un resultat de 3-0 (25-12/25-9/25-14). Tot i no sumar 3 punts aquesta jornada, els nois se situen quarts en la classificació de Primera Catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s