voleibol

Partits cap de setmana del 18 i 19 de novembre

Jornada destacada per la victòria important del sènior femení de Primera Nacional davant el Cecell Lleida. L’equip mongenc va vèncer a les lleidatanes per un 3-0, amb moments molt ajustats. El primer set va ser de 25-23, el segon de 25-18 i el tercer un disputat 26-24, amb una gran remuntada de l’equip local. Les noies sumen 3 punts essencials en aquesta jornada.

dsc_0134.jpg

El sènior masculí continua amb la seva línia perfecta de victòries, aquesta vegada davant del CV Roquetes, a qui va vèncer per un contundent 3-0. Els nois no van tenir problemes en guanyar els sets, en els quals eren superiors al rival (25-17/25-16/25-19). L’equip continua co-líder en la classificació de Primera Catalana, a 4 punts del líder i a 7 del tercer.

El cadet femení A va guanyar al tie break un disputat partit contra el London Cafè Balàfia Vòlei Lleida. Va ser un matx molt intens, on els dos equips  van lluitar en tots els sets (18-25/25-22/25-19/23-25/12-15). Finalment, les mongenques es van emportar la victòria i sumen 2 punts en aquesta jornada. L’equip és tercer en la classificació de Segona Catalana.

El cadet masculí va vèncer per un 3-1 al CN Sabadell en un partit molt ben lluitat. Tot i que el primer set se’l van endur els de Sabadell (18-25), els mogencs van augmentar el ritme del partit i es van emportar els 3 sets següents amb uns resultats de 25-22/25-17/25-16. L’equip és quart en la classificació de Primera Catalana.

Les mames guanyen el primer partit d’aquesta temporada en aquesta segona jornada. L’equip mongenc va derrotar al CV Cubelles per un contundent 3-1.

El sènior femení B perd el seu primer partit de la temporada després de 7 victòries consecutives. Va caure davant el CV Cometa Vermell, les quartes, per un 3-0 (25-17/25-23/27-25). Tot i que el partit va ser molt ajustat, les noies no sumen cap punt en aquesta jornada.

El juvenil femení va caure davant el Sic24 Balàfia Vòlei Lleida per un 3-0 (25-20/25-19/25-18). Les noies, que són líders, no van poder fer res contra les terceres de la classificació de Segona Catalana. Tot i aquesta derrota, l’equip continua líder en solitari.

El cadet preferent encaixa una jornada dolenta després de perdre contra el CV Cubelles per un 3-1. L’equip s’enfrontava contra un rival directe, on es va disputar un partit molt ajustat. Finalment, els 3 punts van ser pel contrincant (25-23/25-21/19-25/25-19). Les noies se situen a mitja taula en la classificació preferent.

L’infantil masculí no va poder fer res davant el líder, el CN Sabadell, i va caure per un 0-3. Tot i que el partit apuntava que seria molt fàcil pel contrincant (12-25/19-25) els mongencs van tancar el matx amb molta guerra, gairebé emportant-se el tercer set (25-17). El conjunt és tercer en la classificació de Primera Catalana.

Finalment l’infantil va perdre contra el CV Molins Vermell, el líder. Les noies, que són cinquenes, no sumen cap punt en aquesta jornada després del 0-3 (16-25/22-25/13-25).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s