voleibol

Partits del cap de setmana del 25 i 26 de novembre

El cadet femení de la lliga preferent es va imposar al Vòlei Rubí Vermell i s’emporta la victòria per un 3-0. Les noies van fer un molt bon partit, mantenint-se superiors al rival, així guanyant els 3 sets per un 25-17/25-8/25-19. L’equip suma 3 punts aquesta jornada i se situa quart en la classificació.

cadet-preferent.jpg

El sènior masculí continua imparable amb una altra victòria consecutiva. Aquesta vegada contra el CV Sant Boi per un contundent 3-0 (21-25/16-25/19-25). Els nois porten 7 victòries i només una derrota en el que porta de lliga de primera catalana. L’equip és co-líder, seguit del FC Barcelona, qui lluitarà la propera jornada per retallar els punts d’avantatge.

El sènior femení B torna a agafar embranzida i guanya per un tranquil 3-0 al CV Cunit B. Les noies, que són líders en la classificació de quarta catalana, no van tenir problemes en vèncer a l’equip cuer. Sets: 25-6/25-16/25-12.

L’infantil masculí suma 3 punts aquesta jornada després de guanyar a EIC Sport Club per un 3-0 (25-7/25-10/25-15). Els nois no van tenir problemes en vèncer als cuers de la classificació. El conjunt blau és tercer amb 12 punts.

El sènior femení va caure davant UBE l’Illa Grau per un 3-1. El partit va començar amb bon peu per les mongenques, ja que es van emportar el primer set per un 19-25. Tot i això, els 3 sets següents se’l van emportar les de Castelló (25-17/25-17/25-22). Les noies són novenes en la classificació de Primera Nacional.

El cadet masculí ensopega aquesta jornada i perd contra el CV Roquetes (1-3). Els nois, que són quarts en la classificació de primera catalana, van perdre en un partit molt disputat davant els setens, i no sumen cap punt aquesta jornada. Sets: 22-25/25-20/22-25/25-27.

L’infantil femení va perdre per un 0-3 davant el Vòlei Sant Martí. L’equip mongenc no va poder fer res contra les martinenques, equip que se situa en la zona alta de la classificació. El conjunt se situa sisè. Sets: 13-25/13-25/19-25.

El juvenil femení no té una bona jornada després de caure al tie break davant Cecell Lleida. L’equip va començar perdent 0-2 (17-25/16-25) i va ser capaç de remuntar i així forçar el tie break (25-23/25-23). Finalment, el set se’l van emportar les visitants per un 8-15. Les noies sumen 1 punt en aquesta jornada i són terceres en la classificació de segona catalana.

El cadet femení A també cau davant el Cecell Lleida B, aquest cop per un 0-3. L’equip es disputava contra un rival directe, però no s’emporta cap punt en aquesta jornada. L’equip es manté tercer en la classificació de segona catalana. Sets: 19-25/18-25/24-26.

Finalment, els papes van caure davant el Vòlei Mallafré per un 0-3.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s