voleibol

Partits cap de setmana del 2 i 3 de desembre

Jornada molt bona per part de la majora dels equips. 8 victòries i només 2 derrotes que creen bones sensacions de club. El sènior femení de Primera Nacional guanya el seu tercer partit, aquest cop contra UEC LG Mataró. Les noies es van imposar a les rivals per un 1-3, en un partit molt lluitat (21-25/15-25/25-24/27-29). L’equip blau suma 3 punts importantíssims aquesta jornada, que el situa vuitè en la classificació, a només un punt del setè, i dos del sisè.

IMG_3063

El sènior femení B guanya el derbi davant el CV Vilafranca Blanc amb un resultat de 0-3. L’equip, que és líder en solitari, es va mostrar superior a les vilafranquines i es van emportar els 3 sets per un 10-25,6-25 i 19-25.

El juvenil femení s’emporta la victòria davant el CV Esplugues B per un 0-3 (17-25/15-25/16-25). L’equip torna a agafar embranzida després d’unes jornades difícils i suma els 3 punts aquesta jornada, que situen a les mongenques segones en la classificació de segona catalana, només a 1 punt del líder.

El cadet preferent va vèncer al CV Martorell per un contundent 0-3 (7-25/15-25/12-25). Les noies, que es disputaven contra les cueres en la classificació, no van tenir problemes en emportar-se els 3 punts en aquesta jornada.

El cadet masculí s’imposa davant el FS Castellar i guanya el partit per un 0-3. L’equip s’emporta els 3 punts aquesta jornada en un partit contra un rival directe. Sets: 15-25, 17-25 i 23-25.

L’infantil femení fa una bona jornada després de vèncer a l’Opticalia CV Vilanova A per un contundent 0-3 (20-25/13-25/12-25). Les mongenques es disputaven contra l’equip cuer, i no van perdre l’oportunitat d’emportar-se 3 punts importants. Són cinquenes en la classificació de segona catalana.

L’infantil masculí continua amb bon peu i aquesta jornada va guanyar a l’equip Anna Gironella Mundet. L’equip va vèncer en el tie break en un partit molt disputat. Els nois sumen 2 punts aquesta jornada i se situen tercers en la classificació de primera catalana.

Els papes guanyen el seu primer partit de la lliga contra el CV Cubelles, rival directe (3-2). Van vèncer al tie break, en un partit molt disputat per part dels dos equips.

El sènior masculí va perdre en un partit disputadíssim contra el líder, el FC Barcelona. L’equip no ha pogut sumar cap punt en aquesta jornada, però va fer un partit molt intens, lluitant pilota a pilota, sense posar-li gens fàcil al líder i quedant amb un sets molt ajustats, emportant-se el segon (22-25/25-23/24-26/20-25). Els nois són segons en la classificació de primera catalana.

El cadet femení va caure contra el líder, el CV Esplugues B, en un partit molt lluitat per part de les mongenques. El conjunt va donar molta guerra a les primeres en la classificació, i no els hi va posar gens fàcil el partit. Els sets van ser d’uns ajustats 27-25, 25-20 i 25-20. Continuen terceres en la classificació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s