voleibol

Partits del 5 i 10 de desembre

Jornada de descans per la majoria d’equips. Tot i això, el sènior femení de 1a nacional i el cadet masculí de 1a catalana es disputaven en uns partits molt importants, dels quals van ser vencedors. Les noies del sènior van fer doblet en victòries ja que jugaven dos partits a casa que marcaven el posicionament de la lliga. Dimarts van guanyar al CH Bordils, rival directe, per un contundent 3-0. L’equip es va mostrar molt superior al rival en tot el partit, quedant així els sets per 25-15, 25-15 i 25-16. Diumenge van disputar-se contra les noies de les Illes Canàries. Va ser un partit molt intens, punt a punt fins arribar al tie break. Van començar perdent el primer set (19-25), però van empatar el partit amb un disputat 28-26. Les canàries van posar-se per davant emportant-se el tercer set (un ajustadíssim 24-26) però les mongenques van pujar el ritme del partit guanyant el quart per un 25-9. L’equip blau va mantenir la línia en el tie break, emportant-se’l per un 15-6. Les noies sumen 5 punts importantíssims aquesta jornada, situant-se setenes en la classificació de primera nacional, a només un punt de poder situar-se quartes.

DSC_0134

El cadet masculí guanya un disputat partit davant un rival directe, el CV Sant Martí, que se situa segon en la classificació. L’equip mongenc, que és tercer, es va imposar als martinencs per un 3-1. Els nois van començar guanyant el primer set (25-19) però el rival va empatar el partit per un 20-25. Finalment, el conjunt blau va guanyar el tercer i quart set per un resultat de 25-21 i 25-22 respectivament. Els nois es mantenen tercers en la classificació de primera catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s