voleibol

Partits del cap de setmana del 16 i 17 de desembre

Tanquem l’any amb bones sensacions en aquesta jornada: 7 victòries i només 3 derrotes. El sènior femení de primera nacional està tenint unes jornades més que positives. Dissabte va guanyar al DSV CV Sant Cugat, el tercer en la classificació, per un contundent 1-3 (25-20/18-25/19-25/15-25). Tot i les baixes, l’equip va fer un magnífic partit, mantenint-se per sobre el rival en tot moment després de perdre el primer set. Les noies són sisenes en la classificació de primera divisió nacional, a només un punt del tercer, qui va empatat amb el quart i el cinquè.

El sènior masculí guanya el derbi davant el CV Vilafranca Verd per un 0-3. Va ser un partit semblant al de la primera volta, amb uns sets molt lluitats per part dels dos equips (21-25/24-26/20-25), però finalment van ser els mongencs qui es van emportar els 3 punts en aquesta jornada. L’equip continua segon en la classificació de primera catalana.

El sènior femení B s’imposa a un rival directe, el CV Cubelles, per un 3-1 (25-20/7-25/25-17/25-19). El conjunt s’enfrontava a un dels equips qui els hi podia posar les coses més difícils, però, tot i perdre el segon set, les mongenques s’emporten els últims 3 punts de l’any. El sènior femení acaba la primera volta sent líders en solitari de quarta catalana, amb 9 victòries i només 1 derrota.

L’infantil femení tanca l’any amb una important victòria davant del Club Vòlei la Palma. L’equip s’enfrontava contra un rival directe, i va guanyar per un 3-0 amb uns sets molt disputats: 25-21/25-23/27-25. El conjunt es manté quart en la classificació.

Bona jornada per l’infantil masculí, qui va vèncer a l’Escola Orlandai per un 3-0. L’equip, que se situa segon, es disputava contra el tercer, el que suposava un matx molt lluitat. Els mongencs van mostrar-se superiors al rival, i van guanyar els sets per uns resultats de 25-15, 25-19 i 25-22.

El cadet masculí també va ser el vencedor del partit d’aquesta jornada. Els nois es van imposar al AEC Vallbona Granollers per un 3-1. El partit va començar ajustat, amb un 1-1 al marcador (25-15/20-25), però els dos sets següents van ser els dels Monjos qui se’ls van emportar (25-18/25-20). El conjunt tanca l’any sent tercer en la classificació de primera catalana.

IMG_3783

El juvenil femení acaba l’any amb bones sensacions, després de guanyar al CV Gavà Vermell per un 3-1. L’equip es disputava contra un rival directe, qui va lluitar en tot moment, però finalment els 3 punts van caure a casa. Les noies despedeixen l’any sent co-líders en la classificació de segona catalana.

El cadet femení va caure al tie break en un partit molt lluitat davant el CV Gavà Vermell, segon en la classificació. L’equip va començar guanyant els dos primers sets (25-14/25-23) però el rival va empatar el partit (21-25/22-25) i també emportant-se el tie break per un 8-15. El conjunt se situa quart en la classificació.

El cadet femení preferent va perdre el derbi davant el Montagut A.C per un 0-3 (19-25/22-25/18-25). Les noies tanquen l’any amb mal sabor de boca sense sumar cap punt en aquesta jornada. Tot i això, se situen quartes en la classificació.

Finalment l’amateur masculí Vilanova-Monjos va caure davant el CE Hortons per un 3-0.

Bones festes i bona entrada d’any a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s