voleibol

Partits del cap de setmana del 13 i 14 de gener

Primers partits del 2018!

El sènior femení de Primera Nacional comença bé l’any amb una contundent victòria de 0-3 davant Almozara 2000. Les mongenques es van imposar a les de Saragossa en un partit molt ben lluitat per les de blau. Les noies van estar en tot moment per sobre el rival, quedant així els sets per un 20-25, 15-25 i 20-25. El conjunt se situa cinquè en la classificació a només un punt del quart i tercer, que van empatats.

El sènior masculí també arranca de la millor manera després de guanyar al Vòlei 6 Manresa per un 3-0 (25-22/25-17/25-18). Els nois, que jugaven a casa, van fer un molt bon partit tot i aquesta parada nadalenca. Se situen segons en solitari en la classificació de Primera Catalana.

IMG_2966

Tant el cadet com el juvenil guanyen el derbi davant el CV Vilafranca Verd. El cadet, no va tenir problemes en emportar-se el partit per un 1-3, tot i perdre el segon. Sets: 15-25/25-17/10-25/16-25. L’equip se situa tercer en la classificació. Pel que fa al juvenil, va disputar un partit molt ajustat, que va arribar fins al tie break, emportant-se la victòria les de Santa Margarida (17-25/27-25/16-25/25-21/8-15). L’equip se situa segon. Pel que fa al conjunt cadet-juvenil, són segones en la classificació de segona catalana.

El cadet masculí continua amb victòries i comença l’any guanyant al Cev l’Hospitalet per un contundent 0-3. Els nois van fer un molt bon partit, sent superiors al rival en tot moment, així emportant-se els tres sets per un 19-25/13-25/22-25). Se situen tercers en la classificació de primera catalana.

L’amateur femení arranca l’any amb bon peu i guanya a l’equip veí St. Esteve per un 3-0.

El cadet preferent cau al tie break davant l’Alpicat Vòlei, un rival directe. Tot i això, cal destacar la gran remuntada de l’equip fins al final, ja que van remuntar els dos primers sets que van perdre (25-13/25-14). L’equip va guanyar els dos següents (18-25/12-25) i va lluitar fins al final al tie break que va acabar amb la victòria de les rivals, però amb un resultat molt ajustat: 15-12.

El sènior femení B comença amb mal peu l’any després de perdre contra el CV Reus per un 3-0. L’equip mongenc, que és líder, s’enfrontava contra el segon, el que suposaria un partit molt ajustat. I així va ser, els sets van ser molt disputats (25-22/25-19/25-22), però les noies no aconsegueixen cap punt en aquesta jornada. Continuen líders en solitari en la classificació de quarta catalana.

L’infantil femení cau davant el CV Martorell, el segon, per un 3-1 (25-16/24-26/25-19/25-17). L’equip mongenc, que se situa a la zona mitja de la taula, va donar molta guerra a les contrincants, a qui no van posar fàcil que s’emportessin els 3 punts.

L’infantil masculí té una mala jornada i perd contra el Cev l’Hospitalet, un rival directe, per un 3-0 (25-20/25-12/25-21). El conjunt blau, que és tercer, s’enfrontava contra els quarts, i no va saber aprofitar per poder acumular algun punt.  Tot i això, continua tercer en la classificació de primera catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s