voleibol

Partits del cap de setmana del 20 i 21 de gener

Segona jornada de l’any en la qual tots els equips que jugaven ho feien a casa nostra. El sènior femení B s’imposa al Cevol Torredembarra i guanya per un contundent 3-0. L’equip mogenc, líder en solitari a la classificació de quarta catalana, no va tenir problemes en vèncer a les visitants. Sets: 25-16/25-19/25-12.

IMG_3792

El duet cadet-juvenil de segona catalana va disputar-se contra el CVB Barça Grana. Les juvenils van sortir victorioses, en canvi, les cadets, van caure al tie break en un matx ajustat. L’equip juvenil, que és co-líder, va fer un partidàs molt important davant un rival directe,  el tercer, que va servir per augmentar la diferència de punts. Les sumen 3 punts aquesta jornada gràcies al 3-0 (25-23, 25-28, 25-14). El cadet va lluitar en un partit molt renyit, el primer set se’l va emportar l’equip visitant (18-25) mentre que el segon va ser vençut per les mongenques (25-17). Les barcelonines van guanyar el tercer (17-25) que després va empatar el partit el conjunt de Santa Margarida (25-22). Finalment, el tie break se’l van emportar les visitants (8-15). Les noies sumen 1 punt i se situen terceres en la classificació de segona catalana.

L’infantil femení també enllaça una bona jornada després de la victòria davant el CV Rubí per un 3-1 (25-22/25-19/21-25/25-19). Tot i perdre un set, el conjunt suma 3 punts en aquesta jornada. Les noies se situen quartes en la classificació se segona catalana.

Pel que fa a la cantera masculina, tant l’infantil com el cadet van disputar-se contra el CV Sant Pere i Sant Pau. Mentre que l’infantil va vèncer als tarragonins per un 3-0, el cadet va caure amb un resultat de 0-3.

El cadet femení preferent va caure contra el líder, el CV Cunit, per un 0-3 (20-25/10-25/25-27). Tot i no guanyar cap set, el conjunt mongenc va donar molta guerra en el primer i tercer set, sobretot en aquest últim, que van forçar a les visitants a arribar al 25-27. L’equip és cinquè en la classificació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s