voleibol

Partits del cap de setmana del 27 i 28 de gener

El sènior masculí continua imparable i venç al CV Barberà B per un 1-3 (25-27/23-25/25-20/20-25). L’equip, que és segon, es disputava contra el tercer, el que suposava un partit molt intens. I així va ser, tot i perdre el tercer set, els nois sumen tres punts en aquest últim partit de la fase inicial de primera catalana. L’equip acaba segon en la classificació, i a partir de la setmana vinent disputarà l’ascens a primera nacional. Enhorabona nois!

El juvenil no podia acabar millor la primera fase: sent líder. L’equip, que tenia una lluita constant amb el primer en la classificació, acaba la primera fase encapçalant la lliga després de guanyar a AEE Dolors Mallafré per un 1-3 (18-25/25-21/14-25/16-25). El conjunt disputarà les fases d’ascens a primera catalana.

2c9ced5f-219a-4759-a683-ce225e5ddd2e

El cadet femení A també va vèncer a AEE Dolors Mallafré, aquest cop per un 0-3 (17-25/21-25/23-25). Tot i que el final del partit va ser molt més ajustat, el conjunt es va mostrar superior al rival durant els altres sets. L’equip també lluitarà en les fases d’ascens per pujar a primera catalana. El conjunt cadet-juvenil acaba la primera fase sent segons en la classificació conjunta amb molt bons resultats.

El cadet masculí segueix amb bon peu i guanya al CN Sabadell per un contundent 0-3 (15-25/20-25/18-25). El conjunt acaba la primera fase sent tercer en la classificació de primera catalana, amb molt bones sensacions. La setmana vinent començarà la fase de campionat.

L’infantil femení va vèncer el derbi penedesenc davant el CV Vilafranca Verd per un 2-3. Les mongenques van començar amb mal peu perdent els dos primers sets (25-19/25-21). L’equip va ser capaç de remuntar el partit així guanyant els dos següents (22-25/21-25). Finalment, el tie break va caure a casa nostra, on el conjunt blau va fer un brillant set de 2-15. Les noies acaben la primera fase sent quartes en la classificació i lluitaran en la fase plata a partir de la setmana vinent.

El sènior femení A cau davant el CV Vall d’Hebron, líder indiscutible de la classificació de Primera Nacional. Tot i no sumar els 3 punts, les noies van fer un partit molt intens el qual no li va posar gens fàcil a les contrincants. El partit va acabar amb un 3-1 (25-20/25-19/20-25/25-20).

El cadet femení preferent va perdre 3-1 en un matx disputat davant el UE Canyelles, segon en la classificació. Les noies van començar amb molta força, guanyant així el primer set (22-25), però les contrincants van capgirar el marcador i es van emportar els tres sets següents per un 25-21, 25-16 i 25-21. L’equip acaba sisè i disputarà la segona fase de classificació.

L’infantil masculí no va poder fer res contra el líder, el CN Sabadell, i va caure per un 3-1 (25-15/23-25/25-18/25-20). Tot i això, l’equip va donar molta guerra al contrincant, i no li va posar gens fàcil. El conjunt acaba tercer en la classificació, el que suposa que disputarà en la fase de campionat de primera catalana amb els equips de la zona alta.

Tot i que el sènior femení B descansava aquesta jornada, l’equip entrenat per Flavia Figueiredo acaba la primera fase sent líder en solitari. D’aquesta manera la setmana vinent començarà la fase d’ascens a tercera catalana. Molta sort noies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s