voleibol

Partits del cap de setmana del 17 i 18 de febrer

Quasi ple de victòries en aquesta jornada pel nostre club. Només 2 derrotes en els 9 partits, i una d’aquestes al tie break.

Destacable la contundent victòria del sènior femení de primera divisió nacional davant un rival directe, el CVB Barça, per un 3-0 (25-17/25-16/25-15). Els 3 punts es van quedar a casa després d’un magnífic matx en el qual les noies van mostrar un joc molt intens i regular. L’equip es manté cinquè en la classificació de primera divisió estatal, amb un partit menys de la resta.

20fbf7db-755c-44cc-a728-a1fcf0200600

El sènior masculí guanya el seu primer partit en les fases d’ascens a primera nacional. El conjunt va derrotar al CV l’Ametlla del Vallès per un 3-0 (25-7/25-18/25-19). L’equip remunta en la classificació i se situa tercer amb possibilitats de pujar de categoria.

El sènior femení B també va vèncer el seu primer matx en la fase d’ascens a tercera catalana. Tot i començar amb mal peu ensopegant en els dos primers partits, l’equip es va imposar al Club Voleibol Reus per un 3-0 (25-19/25-14/25-22).

Cap de setmana rodó pel juvenil femení, després de guanyar al Cecell Lleida amb un resultat de 3-0 (25-19/25-19/25-23). Tot i que va ser un partit ajustat amb un final molt intens, l’equip s’emporta els 3 punts aquesta jornada. Les noies continuen líders en solitari en les fases d’ascens a primera catalana, només cal continuar així per fer-ho possible!

El cadet preferent encapçala una boníssima jornada al vèncer al Club Voleibol Cerdanyola per un contundent 0-3. L’equip no va tenir problemes per emportar-se els 3 sets (14-25/13-25/11-25) davant el cuer, i van aprofitar per sumar els 3 punts en aquesta jornada. L’equip és líder en solitari en la fase de classificació.

Tant l’infantil com el cadet masculins van ser els vencedors en els partits de la jornada, en aquest cas davant el FC Barcelona. L’infantil va guanyar al tie break en un partit d’infart. L’equip va començar guanyant els dos primers sets (25-14/25-19), però els barcelonins van remuntar el partit emportant-se els dos següents (23-25/15-25), el que suposava que el partit es decidiria al tie break. Finalment, el cinquè i últim set va caure a favor dels de casa per un 15-7. Els nois són quarts en la fase de classificació de primera catalana. Pel que fa al cadet, l’equip ho va tenir més fàcil, tot i tenir alguns moments molt intensos, sobretot en el segon i tercer set. tot i això, el conjunt blau es va emportar el matx per un 3-0 (25-18/25-23/25-21). L’equip és tercer en aquesta segona fase de classificació de primera catalana.

El cadet femení A va caure al tie break davant el Cecell Lleida. Les noies, van començar guanyant el primer set (25-21) però el contrincant va igualar el partit (21-25). Van ser les de Santa Margarida qui es van emportar el tercer set (25-19) però les lleidatanes van tornar a empatar el marcador al vèncer el quart (22-25). Finalment, el cinquè i últim set va caure a favor de les visitants (4-15). L’equip es manté tercer en la classificació en la fase d’ascens a primera catalana.

Finalment l’infantil femení va perdre davant el co-líder, el CV Sant Cugat T, per un 3-1 (25-16/28-30/25-19/25-14). L’equip va estar lluitant en tot moment, sobretot en el segon i tercer set, però hauran d’intentar sumar punts en la propera jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s