voleibol

Festa de l’Esport 2018

El passat dissabte 2 de juny es va celebrar a Santa Margarida i els Monjos la Festa de l’Esport. Tots els clubs del municipi van rebre premis per alguns dels seus equips.

El Club Vòlei Monjos va rebre 3 premis. El primer va ser per l’equip juvenil femení, ja que es va destacar la bona trajectòria del conjunt aquesta temporada. L’equip va quedar líder en la primera fase i va disputar les fases d’ascens a primera catalana.

1f983ff1-9803-423a-a9ea-01f09c5c6dea

El segon premi va ser per l’equip sènior masculí. Els nois han fet una temporada brillant, arribant als play-off per anar a fases d’ascens de Primera Nacional. L’equip va caure al partit al tie break, però s’ha de remarcar el gran nivell dels jugadors i la bona feina feta.

64aeff7e-7eaf-41bc-a5b1-711d873b38ac

Finalment, el tercer premi va ser per una de les persones més especials pel club. Es tracta de la presidenta Annabel Valera, i fins ara jugadora i col·locadora del primer equip sènior femení. La jugadora es retira després de molts anys, amb una grandíssima trajectòria per l’equip, on ha viscuts moments increïbles. Ella es retira com a jugadora, però continuarà sent la presidenta del club. Et trobarem moltíssim a faltar al camp!

1d243aff-67f2-4d16-8bdf-ae9f54f877d79de5605d-b0e5-4bdb-b62b-edc385da4fe9IMG_9939

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s