voleibol

Tanquem la temporada 2017/2018

Finalitzem la temporada 2017/2018, una temporada immensament satisfactòria per part de tots els equips, ja que molts s’han mantingut en la zona alta de les classificacions.

Comencem donant especial èmfasi al primer equip femení de Primera Divisió Nacional. El conjunt ha tancat una temporada molt bona en el seu segon any consecutiu en aquesta categoria. Les noies han mantingut un ritme increïble tot i tenint baixes importants en molts partits. Durant la temporada, van mantenir-se entre la quarta i cinquena posició, però a finals d’aquesta, van relaxar-se i van acabar situant-se sisenes en la classificació. Un treball increïble per part de les jugadores i l’entrenador.

e0bcdcba-b049-4eea-b945-91d12b18d15e

El sènior masculí ha afrontat una temporada immillorable en la seva trajectòria de lliga a primera catalana. L’equip va fer una primera fase prodigiosa, arribant als play-off per anar a fases d’ascens a primera nacional. Els nois van quedar-se en l’últim sospir (perdent al tie break), però van donar guerra fins l’últim moment. De ben segur que ho tornaran a fer en la següent temporada. Felicitats nois!

IMG_2966

El sènior femení B va començar la temporada radiant, amb una primera fase impecable, situant-se LÍDERS de grup, el que suposava jugar al grup d’ascens a tercera. Finalment, no van poder aconseguir l’objectiu, però les bones sensacions han quedat en les jugadores que tornaran a lluitar per aconseguir-ho.

IMG_3792

El juvenil femení tanca una de les millors temporades que s’ha pogut fer. Van fer una primera fase brillant quedant LÍDERS, suposant així una segona fase d’ascens a primera catalana. Les noies van lluitar moltíssim en tots els partits, fins arribar a la fase final del campionat. Les noies van quedar TERCERES en el campionat, remuntant un 2-0 a la semifinal, fins guanyar el partit. Es mereixen tot això i més! Enhorabona a totes les jugadores, entrenadora i famílies per tot el suport rebut!

2c9ced5f-219a-4759-a683-ce225e5ddd2e

Pel que fa el cadet femení de segona catalana, també ha encaixat una temporada bona. L’equip va disputar la primera fase classificant-se terceres, suposant també que jugarien la fase d’ascens a primera. Finalment, les noies van fer una segona fase molt millorable, quedant sisenes en la classificació. El conjunt cadet-juvenil de segona catalana encara pot tenir opcions de pujar a primera divisió en unes fases de setembre!

cadet A

El cadet preferent acaba un any perfecte en el seu primer contacte com a federat. L’equip va acabar la primera fase a mitja taula, situant-se en la segona fase de classificació. Aquesta segona fase ha estat impecable, amb 10 victòries i només 2 derrotes, quedant LÍDERS en la classificació. Un resultat molt satisfactori per l’equip! Felicitats noies!

43c5e91b-6313-4ca4-9157-16f929ebbdac

El cadet masculí acaba la temporada amb bones sensacions. La primera fase va situar-se tercer en la classificació, disputant així el campionat de primera catalana. Finalment, en la fase final del campionat, l’equip va acabar sisè, però cal destacar la gran trajectòria que han fet els nois durant tota la temporada, amb una millora increïble i donant molta guerra en tots els partits.

IMG_3783

L’infantil masculí clou la temporada d’una manera indescriptible. L’equip va fer una primera fase admirable, acabant tercers en la classificació. Després van disputar la fase de campionat, on van acabar cinquens. Tot i la posició, els nois van disputar la fase final, perdent al tie break el primer partit. Tot i això, la satisfacció d’haver fet una bona temporada hi és, i això és el més important. L’equip és la base del club i no podríem estar més orgullosos d’ells!

8d084cc6-aa43-4961-97a6-f3e84696c9e8

Finalment, l’infantil femení ha tancat la temporada amb molt bona progressió. L’equip, que disputava a segona catalana, va acabar la primera fase situant-se quart en la classificació, el que suposava disputar al grup de Plata, on ha acabat situant-se a mitja taula. S’ha de remarcar la gran millora temporada rere temporada que estan fent les més petites del club.

DSC00747

Només queda donar les gràcies a tots aquells que han fet possible que el club funcioni, a l’equip tècnic, a les famílies i a tots els jugadors i jugadores que formen part d’aquesta família. Sense vosaltres tot això no seria possible. Esperem que la propera temporada la família creixi i els nostres equips puguin superar-se més!

Fins la temporada vinent! Ens veiem el 4 de setembre amb l’inici dels entrenaments! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s