voleibol

Partits del 10 i 11 de novembre

Una altra jornada la qual els equips encaixen un 50% en victòries i 50% en derrotes.

El sènior de primera nacional va caure davant el líder, el CH Bordils, per un 3-0 (25-18/25-15/25-21). L’equip va tenir moments de remuntada, sobretot en el primer i tercer set, però no va ser suficient per poder sumar cap punt en aquesta jornada. El conjunt és novè en la classificació.

El sènior masculí aconsegueix la sisena victòria en la setena jornada, aquest cop contra el Vòlei Manresa per un contundent 0-3 (18-25/19-25/18-25). Els nois van ser els clars dominants del partit, i estan fent una magnífica temporada, on es situen segons en la classificació de primera catalana.

El sènior femení B encaixa una derrota davant EIC Sport Club per un 0-3 (18-25/12-25/22-25). Les noies van tenir un final ajustat, a punt d’emportar-se el tercer set, però finalment no poden sumar cap punt en aquesta jornada. L’equip és cinquè en la classificació de quarta catalana.

Jornada brillant per la tira cadet-juvenil de 2a catalana. Els dos equips es van mostrar imparables en els dos partits davant el Tarragona SPSP, els quals van ser de 0-3 a favor de les mongenques. El cadet va fer un partit fantàstic, el qual es va mostrar superior al rival en tot moment: 12-25/12-25/11-25. El conjunt cadet és líder indiscutible en la classificació. El juvenil, tot i un partit una mica més disputat (18-25/22-25/14-25) no va deixar a les tarragonines guanyar cap set. Gràcies a aquesta victòria el conjunt es converteix en líder en la classificació, empatat a punts amb el segon, el CV Salou.

En canvi, per la tira cadet-juvenil de 3a, encaixa una mala jornada després de perdre els dos equips davant el CV Cerdanyola, amb un mateix resultat de 1-3. El cadet va començar el partit amb un empat de 1-1 (20-25/25-21), però va afluixar el ritme i van caure en els dos sets següents (11-25/14-25). El juvenil va començar amb molt bon peu, emportant-se el primer set amb diferència (25-14), però el contrincant va remuntar el marcador i es va emportar els tres sets següents (8-25/14-25/15-25).

El cadet masculí s’emporta la cinquena victòria consecutiva en la seva cinquena jornada. L’equip es disputava contra el CV Salou, i es va emportar el matx per un contundent 3-0 (25-14/25-16/25-12), mantenint un magnífic ritme durant tot el partit. El conjunt és líder en solitari en la classificació de primera catalana.

En canvi, pel que fa al juvenil masculí, va caure davant el CV Barberà per un lluitat 0-3 (12-25/23-25/21-25). En el segon i tercer set, els nois van tenir l’oportunitat d’emportar-se’l, però els contrincants van ser els van aguantar la pressió per tancar-lo. L’equip blau és cuer en la classificació de primera catalana i encara no ha pogut tastar cap victòria en el que porta de temporada.

Finalment, l’infantil femení tanca una magnífica jornada després de guanyar al CV La Palma per un resultat de 3-0 (25-2/25-8/25-3). L’equip es disputava davant un contrincant de la zona baixa de la taula, i va aprofitar per sumar els 3 punts segurs i amb pocs punts en contra. Ara és segon en la classificació de segona catalana.

10 i 11 nov

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s