voleibol

Partits del 17 i 18 de novembre

La jornada comença amb les victòries en els partits de l’infantil, cadet A i juvenil A que es va disputar dissabte al matí.

L’infantil femení suma la seva setena victòria en la vuitena jornada. L’equip va disputar el derbi davant el CV Vilafranca Verd, a qui va guanyar per 3-0 (25-14/26-24/25-9). Tot i un segon set d’infart, el conjunt blau es va mantenir superior a les vilafranquines. Ara és segon en la classificació de segona catalana, a només dos punts del líder, el CV Martorell.

Molt bona jornada pel cadet i juvenil A de segona. Els dos equips es disputaven davant el Cecell Lleida B, un rival directe en la classificació. Les mongenques van vèncer a les lleidatanes per un mateix resultat de 3-1. Cadet: 25-18/22-25/25-18/25-18. Juvenil: 25-22/25-20/22-25/25-18. Remarcar que els dos matxs van ser disputats, i les de Lleida no els hi va posar gens fàcil la victòria a les nostres (només cal veure els sets). Les de Santa Margarida continuen molt fortes en la classificació: les cadets líders i les juvenils co-líders, a continuar així!

El sènior masculí guanya un partit disputadíssim davant Ger Blume Voleibol per un 1-3 (25-15/22-25/25-27/20-25). Els nois jugaven contra un rival directe, el tercer en la classificació, el que suposava un partit d’infart, i així va ser. Tot i que els nois van començar el matx perdent el primer set, van ser augmentar el ritme i emportar-se els tres següents amb una gran disputa. L’equip és segon en la classificació de 1a catalana.

Pel que fa al sènior femení A, va caure en un partit important davant un rival directe, el CV Sant Boi, per un 1-3 (25-17/17-25/18-25/24-26). Les noies van començar el partit amb molt bon peu, emportant-se el primer set amb diferència. Però l’afluixament del ritme de les nostres i la constància de les contrincants va fer que les de Sant Boi s’emportéssin els tres sets següents.

El cadet masculí continua invicte en el que porta de temporada. L’equip va vèncer a l’Igualada Vòlei Club per un contundent 0-3 (8-25/6-25/10-25). El conjunt tanca la primera volta amb 6 victòries i 0 derrotes, excel·lent xifra pels nois que els porta al lideratge. Felicitats!

En canvi, el juvenil masculí continua amb derrotes després de caure davant l’Igualada per un 3-1 (25-27/25-22/27-25/25-21). Va ser un partit lluitadíssim per part dels dos equips, guanyant el primer els nostres, però el contrincant va remuntar emportant-se els tres següents.

Finalment, el sènior B va caure davant el Cevol Torredembarra per un 3-1 (26-28/25-20/25-23/25-20). El partit va començar disputadíssim, emportant-se el primer set les nostres. Els següents sets van ser d’infart, alguns amb només dos punts de diferència, però les de Torredembarra van ser les que es van emportar els tres punts de la jornada. L’equip se situa a la zona mitja de la taula de 4a catalana.

17 i 18 nov

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s