voleibol

Partits del 15 i 16 de desembre

Penúltima jornada de l’any per la majoria dels equips.

El sènior femení de 1a nacional va desplaçar-se dissabte fins a Zaragoza per disputar un partit davant un rival directe, Almozara 2000. El conjunt va guanyar per un ajustat 2-3 després d’una gran remuntada per un 2-0 en contra. L’equip va saber capgirar el marcador i ser superior a les de Zaragoza. El tie break va ser d’infart, acabant amb un 14-16 a favor de les mongenques. L’equip suma posicions a la classificació i se situa vuitè, empatat a 11 punts amb el setè classificat. Aquest va ser l’últim partit de l’any pel conjunt de primera nacional.

El sènior masculí també va fer un partit d’infart davant AE Sàndor. El conjunt va arribar al tie break, després de 4 sets bastant ajustats, fins arribar a guanyar l’últim per un 11-15. L’equip continua segon en la classificació de primera catalana.

Magnífica jornada per la tira cadet-juvenil de segona catalana. Els conjunts lluitaven contra el CV Salou, principal rival per decidir el lideratge de la classificació en quant a les juvenils. Pel que fa el cadet, van guanyar el partit per un contundent 0-3, mantenint-se superiors en tot moment. El que havia de ser un partit disputat per les juvenils, va acabar amb un brillant 0-3 a favor de les mongenques sense problemes. Els dos equips són líders en solitari en la classificació de segona catalana. Enhorabona!

Molt bona jornada també per la tira cadet-juvenil de tercera catalana. Els dos equips van sortir victoriosos davant el CV Sant Adrià Blanc. Les cadets van quedar per un 3-1, perdent el primer set per un ajustat 23-25, però els 3 sets següents vençuts amb gran solvència. Pel que fa el juvenil, van sentenciar el partit per un 3-0, amb un últim set una mica més ajustat.

El cadet masculí suma els 3 punts en aquesta jornada gràcies a la victòria davant el Balàfia Vòlei per un 0-3. Tot i amb un segon set una mica més ajustat, el conjunt va fer un brillant partit. L’equip és segon en la classificació de primera catalana, a només dos punts del líder.

L’infantil femení continua amb victòries, aquest cop davant el CV Cunit per un 3-0 (25-16/25-17/25-14). Van aprofitar que es disputaven contra les cueres de la classificació per poder sumar els 3 punts fàcilment.  El conjunt és segon en la classificació de segona catalana, a només un punt del líder, el CV Martorell.

El sènior femení B cau en aquesta jornada davant el CV Reus per un 1-3. Tot i que el conjunt va començar el partit amb bon peu, guanyant el primer set, les contrincants van emportar-se els 3 sets següents i així els 3 punts del partit. L’equip és quart en la classificació de quarta catalana.

Finalment el juvenil masculí va caure davant el Balàfia Vòlei per un 3-0. L’equip va donar guerra sobretot al primer set (25-23), però finalment el rival va ser qui va decidir sentenciar el partit. Els nois son cuers en la classificació de primera catalana.

15 i 16 des

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s