voleibol

Partits del 19 i 20 de gener

Arribem a l’equador de la lliga pel que fa als equips catalans femenins.

L’infantil femení s’emporta la victòria davant el CV La Palma amb solvència per un 0-3 (13-25/4-25/11-25). L’equip acaba la primera fase de la lliga líder en solitari amb 33 punts. Una grandíssima fase amb 13 victòries i només 1 derrota. Enhorabona noies!!

La tira cadet-juvenil de segona també tanca la primera fase amb un doblet de victòries. Els equips s’enfrontaven davant el Tarragona SPSP i van acabar amb un 3-0 a favor de les mongenques. El cadet ho va tenir molt fàcil, amb sets 25-9/25-14/25-12, i el partit del juvenil va ser més disputat (25-21/25-15/25-16) però que va acabar amb els 3 punts a casa. Tant l’equip cadet, l’equip juvenil i la classificació conjunta acaben la fase líders en solitari. Ara tocarà lluitar a la fase d’ascens a primera. Moltíssimes felicitats!!

El sènior masculí també ha destacat aquesta jornada per la victòria davant el Vòlei Manresa per un 3-0 (25-20/25-18/27-25). Tot i un final de partit ajustat, l’equip s’emporta els últims 3 punts de la primera fase. El conjunt blau ha quedat segon en la classificació de primera catalana, amb 12 victòries i 2 derrotes. Aquesta segona fase lluitarà pel campionat, contra els 7 millors de primera catalana, i poder arribar a l’ascens a primera nacional. Molta sort nois!

El cadet masculí continua amb victòries, aquest cop contra el CV Salou per un contundent 0-3 (17-25/11-25/19-25). Els nois van saber mantenir-se superiors al rival i emportar-se els 3 punts. L’equip es manté segon en la classificació de primera catalana.

Mala jornada per la tira cadet-juvenil de tercera catalana. Els dos equips van caure davant el CV Cerdanyola. El cadet no va poder fer res contra el líder i va perdre per un 0-3 tot i que va donar guerra en l’últim set (25-13/25-8/25-19). El partit del juvenil va ser una mica més disputat. Tot i començar molt fluix, l’equip va saber mantenir el ritme sobretot en el segon set que es va emportar i l’últim set (25-9/22-25/25-13/25-21). Tant els equips com el conjunt s’ha situat penúltim en la classificació de tercera catalana, amb l’espectativa de poder fer una segona fase millor.

El sènior femení A va caure davant el CV Sant Cugat per un 0-3 (23-25/22-25/15-25). El partit va començar molt ajustat i molt lluitat per part de les nostres jugadores, ja que va acabar amb poquíssima diferència pel que fa als dos primers sets, però no van poder remuntar i sumar cap punt. El conjunt blau es manté setè en la classificació de primera nacional.

El sènior femení B perd davant el segon, EIC Sport Club, per un 3-0 (25-20/25-18/25-22). Tot i tenir un final de partit molt ajustat, les noies no poden sumar cap punt l’última jornada de la primera fase de la lliga. L’equip tanca el primer període cinquè en la classificació de quarta catalana amb 5 victòries i 9 derrotes.

Finalment, el juvenil masculí no encaixa una bona jornada després de perdre contra el CV Barberà per un 3-1 (25-23/17-25/25-19/25-22) en un partit ajustadíssim. Tot i emportar-se el segon set, no ha pogut sumar cap punt en la jornada 13. L’equip és cuer en la classificació de primera catalana.

19 i 20 gen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s