voleibol

Partits del 26 i 27 de gener

En aquesta jornada només van jugar 3 dels 10 equips del club, ja que els conjunts femenins de la lliga catalana van arribar a l’equador i descansaven per la segona fase.

El cadet masculí tanca la primera fase d’una manera impacable després de vèncer a l’Igualada Vòlei Club per un contundent 3-0 (25-5/25-5/25-3). El conjunt ha quedat en segona posició en la classificació de primera catalana, i es classifica per jugar la fase campionat que començarà aquest cap de setmana. Molta sort en la segona fase!

El juvenil masculí tanca la primera fase amb victòria davant l’Igualada Vòlei Club per un 3-1 (14-25/25-17/25-21/25-21). Tot i caure al primer set, els nois van saber remuntar el marcador per emportar-se els 3 punts. El conjunt blau acaba la primera fase cuer  i jugarà la fase classificació. Els nois només han aconseguit dues victòries, però lluitaran tot el possible en aquesta segona fase per sumar-ne moltes més!

Finalment el sènior femení A cau davant IBSA CV Las Palmas per un 0-3 (23-25/16-25/23-25). No va ser un resultat just, ja que van tenir tant el primer set com el tercer a res de la victòria. Tot i això les noies van lluitar durant tot el partit i no els hi va posar gens fàcil la victòria al contrincant, qui és tercer en la classificació. El conjunt se situa en vuitena posició de primera nacional.

26 i 27 gen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s