voleibol

Partits del 9 i 10 de febrer

El sènior masculí continua amb victòries. Aquest cop a casa davant l’Institut Montserrat per un 3-1. L’equip no va començar amb bon peu el partit ja que va perdre el primer set per un 21-25. Això va fer que els nostres es posessin les piles i acabessin guanyant els tres sets següents (25-18/25-15/25-22). Els nois sumen 3 punts en la classificació de campionat de primera catalana, amb l’objectiu de lluitar per l’ascens a primera nacional. Pugen posicions i se situen segons a només 3 punts del líder, el Club Inef Lleida, contra qui jugaran la propera jornada.

El sènior femení B guanya per un disputat 3-2 al Vòlei Canet després d’una gran remuntada 0-2 en contra. El conjunt va començar el partit perdent els dos primers sets amb un resultat bastant ajustat (21-25/22-25). El partit es va capgirar totalment ja que les nostres van vèncer els dos sets següents amb bastanta diferència de punts (25-8/25-18). Suposava un tie break que decidiria qui s’emportava el partit. Finalment va ser a casa per un 15-11. L’equip se situa líder en solitari en la fase classificació de quarta catalana.

La tira cadet-juvenil de segona està lluitant per l’ascens de primera catalana. Els dos equips han guanyat aquesta jornada el CV Gavà. El cadet va vèncer per un contundent 0-3 (14-25/25-27/21-25) però amb moments disputadíssims. El juvenil va haver d’arribar al tie break per poder guanyar al contrincant (27-25/23-25/17-25/25-22/11-15). El cadet se situa segon en la classificació, mentre que el juvenil cinquè.

El juvenil masculí guanya el segon partit consecutiu en la segona jornada de la fase. Va disputar el derbi davant el CV Vilafranca i va vèncer per un sentenciat 0-3 (9-25/9-25/12-25). Els nois se situen líders en solitari en la fase classificació de primera catalana.

El cadet masculí guanya al tie break el CV Mataró en un partit molt ajustat. Durant tot el partit va ser de tu a tu, amb un nivell de joc molt competitiu. Finalment, els nois van saber mantenir la pressió a l’últim set i emportar-se’l, així doncs sumar 2 punts a la jornada (22-25/25-17/18-25/26-24/12-15). L’equip se situa quart en la fase de campionat de primera catalana.

La tira cadet-juvenil de tercera cau en els dos partits davant el CV Cubelles per un mateix resultat de 3-1. Les cadets no van tenir un bon dia i no van lluitar tot el que saben  (25-12/25-3/9-25/25-9). Les juvenils van donar molta guerra i no els hi va posar gens fàcil al contrincant, ja que la diferència de punts en els sets va ser mínima (26-24/24-26/25-22/25-21). Les cadets se situen terceres en la classificació i les juvenils quartes.

L’infantil va caure davant el CV Esplugues Les Moreres per un 0-3 (16-25/23-25/20-25). El conjunt va estar a punt de guanyar el segon set, i un tercer molt lluitat, però no aconsegueix sumar cap punt en aquesta jornada. Les noies se situen cinquenes en la fase d’ascens a primera catalana. A seguir lluitant!

Finalment, el sènior femení va perdre davant el CV Premià de Dalt per un 3-0 (25-16/25-17/25-23). El partit va anar de menys a més, amb un mal inici de les nostres, però a punt d’emportar-se el tercer set, tot i tenir baixes importants. Les noies no poden sumar cap punt en aquesta jornada i se situen vuitenes en la classificació de primera nacional.

9 i 10 feb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s