voleibol

Partits del 16 i 17 de febrer

Jornada millorable pel que fa al poc percentatge de triomfs. Només dues victòries i vuit derrotes que han de servir per recuperar-se per la jornada vinent!

Pel que fa la tira cadet-juvenil de segona hi ha una victòria i una derrota. El cadet va perdre el seu primer partit en aquesta temporada, després de quedar invicte en la primera fase. El conjunt va jugar contra el CV Vall d’Hebron, rival directe, i va caure per un 1-3 (25-16/17-25/25-13/25-22). El partit va començar a favor de les mongenques, guanyant el primer set, però una lesió al mig del partit va suposar la desconcentració de les nostres, la qual cosa el contrincant va aprofitar per emportar-se el matx.  En canvi, les juvenils van vèncer a les barcelonines per un 3-1 (25-16/17-25/25-13/25-22), emportant-se així els 3 punts aquesta jornada. Ambdós equips són tercers en la classificació d’ascens a primera catalana.

El juvenil masculí continua amb victòries en aquesta segona fase, aquest cop contra el CV Sant Adrià per un contundent 3-0 (25-6/25-13/25-18). Els nois no van tenir problemes en vèncer al contrincant i es van mantenir superiors durant el partit. El conjunt blau és líder en solitari en la classificació.

Mala jornada per la tira cadet-juvenil de tercera, després de caure els dos equips davant el CV Cunit. Ambdós equips van perdre per un resultat de 0-3. Els sets del cadet van quedar per 18-25/21-25/15-25, i els del juvenil 21-25/14-25/14-25. Els conjunts se situen cinquens en les seves respectives classificacions.

L’infantil no va poder fer res davant el líder, el Cecell Lleida, i va caure per un 3-0 (25-16/25-16/25-15). Tot i no poder sumar cap punt en aquesta jornada, l’equip va donar molt de joc i guerra a les lleidatanes.

El cadet masculí cau en un partit molt disputat davant el CV Vall d’Hebron. El partit va acabar 1-3 a favor dels visitants (26-28/23-25/25-13/15-25) amb uns dos primers sets molt disputats i perduts per la mínima, i un tercer set guanyat amb diferència. Una llàstima no poder sumar cap punt en aquesta jornada. L’equip és quart en la fase campionat de primera catalana.

El sènior femení B cau per la mínima al tie break contra Vòlei Els Arcs B, un rival directe (16-25/17-25/25-16/27-25/15-5). La jornada passada el conjunt va remuntar un 2-0 per emportar-se el partit. En aquesta, va ser el rival qui va remuntar el marcador per guanyar el matx. Tot i això, les noies sumen un punt i continuen líders en solitari en la classificació.

El sènior masculí perd el primer partit en aquesta segona fase de campionat davant el líder. El conjunt va caure contra el Club Inef Lleida per un 3-1 (18-25/25-20/25-16/25-20). Els nois van començar el partit superiors guanyant el primer set, però el rival va capgirar el marcador i es va imposar als tres sets següents. El conjunt és tercer en la classificació per lluitar l’ascens a primera nacional.

El sènior femení de 1a nacional va caure contra el CH Bordils per un 0-3 (20-25/19-25/10-25). Les mongenques lluitaven contra un rival de la zona alta, a qui van donar guerra els dos primers sets. El partit va anar de més a menys amb un bon començament, però a final del partit van baixar completament el ritme sense poder sumar cap punt.

16 i 17 feb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s