voleibol

Partits del 2 i 3 de març

Primera jornada del mes de maig!

El sènior femení B va guanyar el derbi davant el CV Vilafranca Blanc per un contundent 0-3 (10-25/14-25/5-25). Les noies no van tenir problemes en vèncer les vilafranquines, mantenint-se sempre per davant i amb molt bon ritme. El conjunt blau és segon en la classificació

Una victòria i una derrota per la tira cadet-juvenil de segona. El cadet continua amb bona línia i s’emporta un intens partit davant el Barça Grana. S’enfrontava contra un rival directe amb molt de potencial, però les nostres van fer un magnífic partit amb uns sets d’infart (21-25/25-23/25-23/21-25) i emportar-se el tie break per un 15-13. El juvenil lluitava contra el líder i va caure per un 1-3. El conjunt va començar guanyant el primer set, però les barcelonines van remuntar el marcador i es van emportar els tres següents. El cadet és segon i el juvenil tercer en la classificació d’ascens a primera catalana.

Derrota per la mínima de l’infantil contra el Balàfia Vòlei Lleida per un 3-2 (16-25/25-16/25-15/23-25/15-11). El conjunt va disputar un partit molt intens davant les lleidatanes que es va decidir al tie break, que va acabar per un 15-11 a favor de les locals. Tot i això, molt bon partit de les nostres que sumen 1 punt en aquesta jornada, dins de la fase d’ascens a primera catalana.

El sènior masculí també va caure per la mínima al tie break contra l’Institut Montserrat. Els nois lluitaven contra un rival directe, el que suposava un partit molt ajustat, i així va ser (25-19/22-25/25-22/16-25/15-10).Tot i la derrota, el conjunt blau suma un punt en aquesta jornada. Se situen quarts en la fase campionat per lluitar l’ascens a primera nacional.

El sènior femení cau davant el líder de primera nacional, el CVB Barça, per un 0-3 (15-25/19-25/13-25). Tot i el resultat, l’equip va tenir moments molt ajustats, sobretot a mitjans de set, però finalment eren les barcelonines el que el sentenciaven, així doncs sense poder sumar cap punt a les nostres. El conjunt blau és novè en la classificació.

Finalment, la tira cadet-juvenil de tercera va caure davant el CV Sant Boi Blau. El cadet lluitava contra el líder, i tot i quedar per un resultat 0-3 (23-25/13-25/23-25), l’equip va donar molta guerra i no els hi va posar gens fàcil al contrincant, gairebé emportant-se el primer i tercer set.  El juvenil jugava contra el segon i va perdre per un ajustadíssim 2-3 (25-17/25-12/23-25/15-25/7-15). Les nostres van començar guanyant 2-0, però les visitants van ser capaces de remuntar el marcador i emportar-se el partit. Suma un punt en aquesta jornada.2 i 3 març

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s