voleibol

Partits del 16 i 17 de març

El sènior femení A guanya un partit important davant el Vòlei Molins per un 0-3 (21-25/16-25/22-25). Amb aquesta victòria l’equip se salva matemàticament del descens i manté la categoria a Primera Nacional. Només queda una jornada per finalitzar la temporada, que serà dissabte vinent a casa a les 16:00h contra Almozara 2000, per sentenciar el vuitè o novè lloc.

Jornada brillant per la tira cadet-juvenil de segona que està disputant les fases d’ascens a primera. El cadet va guanyar davant el líder, el CV Sant Quirze, qui no havia perdut cap partit. El conjunt blau va estar lluitant set a set fins arribar al tie break. Les noies van començar guanyant els dos primers sets (25-7/25-23) però les visitants van aconseguir empatar el marcador (23-25/19-25). El tie break va començar amb mal peu per les nostres, ja que anaven perdent 3-8, però van fer una increïble remuntada, fins que es van endur el set per un 10-15. Molt ben treballat! El juvenil disputava contra les cinquenes, i van guanyar per un 1-3 (25-21/22-25/25-21/25-17). Els sets van ser bastant ajustats, però les nostres van aconseguir emportar-se els 3 punts molt importants per l’ascens. La tira se situa segona en la classificació conjunta, posició que representaria l’ascens directe a primera catalana. A seguir així noies!

El juvenil masculí continua líder invicte en la jornada 7 de la segona fase. Acumula la sisena victòria consecutiva, aquest cop contra el CV Vall d’Hebron per un 0-3 (20-25/23-25/19-25). Era el tercer de la classificació, i va ser un partit molt lluitat per part dels dos equips. El conjunt blau va fer una feina molt ben treballada i suma 3 punts més en la classificació.

El cadet masculí va vèncer al Balàfia Vòlei per un contundent 3-0 (25-12/25-14/25-15). El conjunt disputava contra el cuer de la classificació, i va aprofitar per poder sumar els 3 punts en aquesta jornada. Van fer un molt bon partit mantenint-se sempre superiors al rival i amb molt bona constància. Ara són cinquens en la fase campionat de primera catalana, i haurien de lluitar molt més si volen arribar al campionat de Catalunya.

Jornada fluixa pel sènior masculí en aquesta fase d’ascens. El conjunt va caure davant el segon, el Barça Voleibol, per un 3-0 (25-21/25-13/27-25). Tot i estar a punt d’emportar-se l’últim set, els nois no poden sumar cap punt en aquesta jornada. Encara queden jornades per acabar la segona fase i poder arribar a les fases d’ascens a primera nacional, però hauran de lluitar molt per aconseguir-ho.

L’infantil femení perd per la mínima davant EIC Sport Club per un 2-3 (25-22/25-21/23-25/22-25/10-15). Les noies, que són cueres en la fase d’ascens a primera, van plantar cara al tercer classificat. Van començar guanyant els dos primers sets, però les visitants van empatar i remuntar el marcador, així emportant-se també el tie break. Tot i això, les nostres sumen 1 punts i continuen amb una brillant evolució.

Els equips de la tira cadet-juvenil de tercera i el sènior femení B descansaven aquesta jornada.

16 i 17 mar

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s